Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra, amiért ő kidobta a sminkjeimet?
Nálunk is volt már ebből probléma (várt rám az autóban), én inkább a hajam formázom/beszárítom a hajszárítóval illetve öltözöködöm és emiatt szoktam késni. Mivel nem élünk együtt nem tudja kidobni a cuccaim.
Én kifizettném vele majd közölném hogy ezek után BKV-val megyek dolgozni egyedül még akkor is ha ugyan abban az irodaházban dolgozunk. Ha pedig elkések az én bajom.
Elég drága sminkeket használok (Clinique,Chanel,MAC,Estee Lauder) igy nem örülnék ha kidobná őket. Alső hangon is 50 ezer lenne egy új szett.
Megértelek :)
25/L
#17"Kíváncsi lennék, ha egy férfi hanyagolná és szarná le a barátnője igényeit a folyamatos piperészkedés miatt, pl órákig állítgatná a haját valami zselével és ezt folyamatosan, akkor is jönne-e a vérmes sereg amiért a barátnője kidobta a hajzselét pl. miszerint "azonnal szolgáltassa vissza az árát!!!!!!" "
Az ehhez a kérdéshez hozzászóló pasik nagyja hülyének nézik a kérdezőt sminkestől mindenestül, ("ha nem csinálnád azt, amit csinálsz, akkor a pasid nem menne le egy utolsó retardált majom szintjére, ezt jól vésd az eszedbe") és csak a nők állnak ki mellette.
Fordított esetben gondolom jönnének a Zokogó Testvérek, akik konkrétan mindenhová odaírják, hogy "Hát igen, manapság a nő már mindent megtehet"
meg "A mai nők ilyen buta, hisztis p...csák mind"
A női hozzászólók között garantáltan lenne aki a károkozó nőnek adna igazat, meg lenne pár "különleges hópehely", aki leírná, hogy ő nő létére nem érti a többi nőt, meg hogy ő sose tenne ilyet, stb. A maradék gondolom leírná kb ugyanazt, amit ide is leírt (lásd: primitív baromság másnak szándékosan anyagi kárt okozni).
Ha minimális időt eltöltöttél gyk-n, akkor kb láthatod felépülni ezt a sémát. Az ember hajlamosabb a saját térfelét védeni, de 99%ban marhára nem érdemes nemi kérdést csinálni a dolgokból (ami márpedig általában megtörténik, mint ahogy most is)
#20 Hát talán nem dobná ki az xboxot :)
Hát én őszintén kikukáznám a sminkcuccaimat, vszeg nesszeszerestől dobta ki, aztán elküldeném a fenébe azt a jóembert, aludhatna a lábtörlőn, mert tuti h a kanapéra se engedném fel.
És azoknak akik azt kérdezik hogyha fordított esetben a pasim xboxozna mit csinálnék: elmennék dolgozni, ő meg menjen busszal, legközelebb majd kikapcsolja az xboxot. És vszeg az én pasim is ezt tenné velem: nem vagyok kész időben, akkor irány a busz. De nem odamegyek, kitépem a falból a konzolt meg kihajítom minden játékát, amikor tudom h fontos neki és h sokba is került. Lehet h dühös lennék rá, de soha nem lennék vele sz3mét s3ggf3j.
Ha meg a pasi egy igénytelen kócoshajú táskás szemű rongyot néz ezentúl majd rájön! Olyan vicces h azt hiszik mi csajok felkelünk és máris szépek vagyunk... aha jó is lenne. Én is úgy szeretném, de sajnos ez van, marad a korrektor meg a szemppilaspirál.
"Olyan vicces h azt hiszik mi csajok felkelünk és máris szépek vagyunk..."
Pedig ez így van, de nekünk nem hisztek úgysem...
Vérszemet akkor kap az ember, amikor a probléma tartósan fenn áll és vagy nem beszélik meg, vagy magába forr az indulat. Szerintem itt is az lehet a gond, hogy már feleslegesnek találta szólni, de nagyon zavarta, és sok kicsi sokra, és kitört mint egy vulkán az egész. Ezért a túlzó magatartás.
Szóval most, hogy neki is megvolt a dührohama, és felfigyeltél rá, hogy amit te művelsz az sem tartható, erősen zavaró a párod számára üljetek le és beszéljétek meg a dolgot! Te is igyekezz jobban, kelj fel előbb ha kell, vagy fogad el önön szépségedet. A párod meg uralkodjon az indultain és szerezzétek vissza a sminket!
Nálunk fordított az eset: én inkább 10 perccel előbb indulok, de nem akarom lekésni a dolgokat -ha én is késében vagyok akkor inkább hagyom a sminket - és párom az aki az utolsó pillanatban indul és persze rohan (én meg utálok rohanni). De én meg is beszéltem vele, hogy nem fogom megvárni ha nem képes időben elkészülni, úgyhogy mi sose együtt indulunk el. Az csak akkor van, ha 10 perccel előbb szólok neki, hogy most már hagyja abba amit épp csinál és készülődés! Akkor időben van... az más kérdés, hogy akkor meg ő zsörtölődik, hogy "milyen korán jöttünk ki" :D - szép a páros élet!
De ezeket a dolgokat meg kell oldani! Meg kell beszélni és valamit tenni kell!
Én máris repíteném, a sminkcuccaim után, kellene a francnak egy ilyen pasi.
Később majd kidobálja azokat a cuccaidat, amik neki nem tetszenek??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!