Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmennél éjjeli 1órakor a párodhoz, hogy együtt lehessetek reggelig?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, csak hétvégente tudtok együtt lenni, szombat déltől vasárnap estig, munkahely miatt.
Egyszercsak úgy alakul,hogy hazaérsz ma éjjel, és a párod azt mondja, jöhetnél hozzá, hogy aludjatok együtt majd reggel együtt mehetnétek ki-ki a saját dolgára, ahelyett,hogy otthon aludj és reggel csak 5 percre lássátok egymást.
Az én esetemben a párom inkább otthon alszik, pedig tudja,hogy nekem mindig nagyon hiányzik, és jól esne ha hozzám jönne, de mégsem.
Anyukámmal élek, aki szintén szereti őt és már családtagként tekint rá szóval ő nem lenne probléma.
Szomorú vagyok és nem tudom jól felmérni és kezelni ezt. Belül bánt, de nem tudom,hogy említsem-e meg neki,vagy csak felesleges vitaforrás lenne?
Ti hogyan tennétek?19L
2016. febr. 3. 21:40
21/23 anonim válasza:
Nem kérdés hogy mennék! Nem a szex a lényeg, az nem érdekelne ha fáradt és aludna, de jobb együtt,összebujva :-)
22/23 anonim válasza:
Primitívek vagytok, csak a dugás miatt mennétek el a barátnőtökhöz. Mondjuk én is. :D
23/23 anonim válasza:
4 km az semmi. Ha másnap reggel munkába kellene mennem akkor se akadály ha 4kmről messzebb kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!