Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmennél éjjeli 1órakor a párodhoz, hogy együtt lehessetek reggelig?
Tegyük fel, csak hétvégente tudtok együtt lenni, szombat déltől vasárnap estig, munkahely miatt.
Egyszercsak úgy alakul,hogy hazaérsz ma éjjel, és a párod azt mondja, jöhetnél hozzá, hogy aludjatok együtt majd reggel együtt mehetnétek ki-ki a saját dolgára, ahelyett,hogy otthon aludj és reggel csak 5 percre lássátok egymást.
Az én esetemben a párom inkább otthon alszik, pedig tudja,hogy nekem mindig nagyon hiányzik, és jól esne ha hozzám jönne, de mégsem.
Anyukámmal élek, aki szintén szereti őt és már családtagként tekint rá szóval ő nem lenne probléma.
Szomorú vagyok és nem tudom jól felmérni és kezelni ezt. Belül bánt, de nem tudom,hogy említsem-e meg neki,vagy csak felesleges vitaforrás lenne?
Ti hogyan tennétek?19L
Meg szep :D csak ha egykor indulok, meg kettokor sem vagyok ott xD
De mi mar ket eve minden szabadidot/lehetoseget kihasznalunk :) Es ez termeszetes, mert egyutt szeretnenk lenni, nem?
Én is azt mondom, hogy menj inkább. Vagy legalábbis a helyedben mennék. Szoktam is egyébként rengetegszer. Olyan is volt többször, hogy ha behívták éjszakára, végigvirrasztottam én is, és reggel 6-ra mentem át hozzá. Szerintem meg kell ragadni az ilyen alkalmakat.
21/L
És is ezt mondom, főleg, hogy amúgy is ritkán látjuk egymást...
Egyébként nem lehetne sportot űzni belőle,mivel ritkán van ilyen, hogy hét közben hazaér éjszakára.Kb 1 hónapban 2-3x egyébként meg csak hétvégéken van itthon...
Akkor szerintetek jogos lenne szólnom,hogy bánt?
Természetesen nálam is alvás lenne.
.
.
.
.
De csak miután dugtunk egy jót.
Mennék.
De ha ő nem megy,miért nem mész te?
Hajnali egykor dögálmosan... Abban mi a jó...?
Bár nálam az alvás nagy úr, még felkelni se tudok ha álmos vagyok, elalszom állva.
"Belül bánt, de nem tudom,hogy említsem-e meg neki,vagy csak felesleges vitaforrás lenne? "
Egy párkapcsolatban mindig mindent meg kell beszélni. Ha nem lehet, mert vita van belőle, akkor ott bajok vannak, szóval ez ne tartson vissza.
A másik dolog, ami eszembe jutott, hogy talán őt úgy nevelték, hogy este már nem illik mást zavarni, későn máshoz belállítani...stb. És mivel anyukáddal élsz együtt, azért ez nem ugyanolyan, mintha csak átugrana a te lakásodba, hogy ott aludjon.
Mindenképpen beszéljétek meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!