Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te elmennél éjjeli 1órakor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elmennél éjjeli 1órakor a párodhoz, hogy együtt lehessetek reggelig?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, csak hétvégente tudtok együtt lenni, szombat déltől vasárnap estig, munkahely miatt.

Egyszercsak úgy alakul,hogy hazaérsz ma éjjel, és a párod azt mondja, jöhetnél hozzá, hogy aludjatok együtt majd reggel együtt mehetnétek ki-ki a saját dolgára, ahelyett,hogy otthon aludj és reggel csak 5 percre lássátok egymást.

Az én esetemben a párom inkább otthon alszik, pedig tudja,hogy nekem mindig nagyon hiányzik, és jól esne ha hozzám jönne, de mégsem.

Anyukámmal élek, aki szintén szereti őt és már családtagként tekint rá szóval ő nem lenne probléma.

Szomorú vagyok és nem tudom jól felmérni és kezelni ezt. Belül bánt, de nem tudom,hogy említsem-e meg neki,vagy csak felesleges vitaforrás lenne?

Ti hogyan tennétek?19L

2016. febr. 3. 21:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem mondani se kene, rohannek
2016. febr. 3. 21:41
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Mi nagyon sokszor csináljuk ezt. Inkább várok késő éjszakáig ébren és alszom vele, mint egyedül. A kevesebb idő is több, mint a semmi.
2016. febr. 3. 21:44
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
El.
2016. febr. 3. 21:44
 4/23 anonim ***** válasza:
58%

A párod szerintem tekintettel akar lenni a mamádra.....nem akar este zavarni. Ha olyan későn végez, hogy a mamád már lefeküdt pihenni, akkor nem illik zavarni!!!!

37F

2016. febr. 3. 21:45
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

:(

Az enyém azt mondja,hogy túl késő lesz ahhoz,hogy jöhessen.

Így inkább alszik otthon,aztán reggel jó,ha 5 percre tudunk találkozni..:/

2016. febr. 3. 21:46
 6/23 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudunk információt távolságokról, hogy mennyit kell menni ezért a bizonyos ott alvásért.

Személyes véleményem az, hogy mennék örömmel a kedvesem mellé. :)

2016. febr. 3. 21:46
 7/23 anonim ***** válasza:
33%
Én a helyedben hagynám, hogy a párom kényelmesen kipihenje magát. Nem várnám el hogy éjjel egykor fáradtan jöjjön inkább hozzám. Van aki jobban szeret otthon aludni.
2016. febr. 3. 21:51
 8/23 A kérdező kommentje:
4km-re lakunk egymástól
2016. febr. 3. 21:51
 9/23 anonim ***** válasza:
Igen, gyorsan útra is kelnék.
2016. febr. 3. 21:55
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

Az nem távolság!

Akár le is futnám simán, ha nem lenne autóm.

Ugyan zavaró lehet anyukádnak az éjjeli látogatás, viszont nem is szabad ebből sportot űzni.

Mondjuk minden héten 1-2 éjszaka még nem olyan zavaró.

Ezt simán bevállalnám. :)

2016. febr. 3. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!