Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kéne ezt a helyzetet kezelnem? Kéne hagynom, hogy folyton a barátom fuvarozzon autóval?
A barátom 60 km-re lakik tőlem. Neki van saját kocsija, jogsija, nekem jogsim még nincs, buszozok vagy vonatozok, barátom viszont folyton ajánlgatja, hogy eljön értem és elvisz magához, meg haza is visz.
Látom rajta hogy tényleg szívesen teszi, mégis bűntudatom van, hogy miattam furikázik annyit.
Ti mit gondoltok, kéne "hagynom", hogy hozzon-vigyen, vagy sem?
20/L
Szerintem, nagyon jol kezeled a helyzetet! Nagyon szep geztus es hozzaallas, hogy pl. a kajat meg te fizeted. Kezpenzzel szerintem, csak kellemetlen helyzetbe hoznad. En ezt mar (nem) csak azert utasitanam vissza, mert tuti, hogy nem allnek neki matekozni, hogy az auto atlagfogyaztasa szorozva a megtett ut osztva 100 stb... ennel szerintem izgalmasabb dolgokkal is el lehet ütni az idöt!
Nem hinnem, hogy rendszeresen fuvarozna, ha ezt erted nem tenne meg szivesen. Fejezd ki neki, hogy ez neked mennyire jol esik es, hogy ez nem egy termeszetes dolog. De ne engedd magad gyözködni vagy esetleg azt erezteted, hogy emiatt neked büntudatod lenne. Szivesseget tesz, neked az a dolgod, hogy örülj neki! Ne lelkizz azon! Es hidd el, egy pasinak nagyon imponal, hogy latja rajtad, hogy probalod viszonozni es nem veszed termeszetesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!