Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy kéne ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy kéne ezt a helyzetet kezelnem? Kéne hagynom, hogy folyton a barátom fuvarozzon autóval?

Figyelt kérdés

A barátom 60 km-re lakik tőlem. Neki van saját kocsija, jogsija, nekem jogsim még nincs, buszozok vagy vonatozok, barátom viszont folyton ajánlgatja, hogy eljön értem és elvisz magához, meg haza is visz.

Látom rajta hogy tényleg szívesen teszi, mégis bűntudatom van, hogy miattam furikázik annyit.

Ti mit gondoltok, kéne "hagynom", hogy hozzon-vigyen, vagy sem?

20/L

2016. jan. 31. 22:39
1 2
 1/11 RRR ***** válasza:

néha ajánld fel,hogy fizeted a benzint

de hagyd amúgy,ez neki természetes ,mert szeret

2016. jan. 31. 22:42
 2/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Ha szívesen csinálja, akkor hagyd neki, esetleg szállj bele anyagilag, vagy néha hívd meg kajálni cserébe.
2016. jan. 31. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem gond neki, én hagynám. Lehet szeret vezetni és direkt keresi az alkalmat rá.
2016. jan. 31. 22:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Kajálni szoktam meghívni cserébe, konkrétan pénzt adni neki az olyan taxi-szerű :D De persze, próbálom viszonozni, de mégis rámegy egy csomó ideje hogy engem utaztasson, és kicsit kellemetlen.
2016. jan. 31. 22:50
 5/11 anonim válasza:
Szexelni szoktatok? Ha igen, akkor semmi sem drága a fickónak, ha nem, akkor itt az ideje elgondolkodni rajta :)
2016. jan. 31. 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:

szerintem élvezi, hogy együtt lehet veled...

meg hát fiatal férfiként mondhatom, hogy annál nincs jobb érzés, mint, hogy autókázhatsz, oldaladon a barátnőddel :D

én is mindig keresek valami ürügyet, hogy kiparkolhassak a kertből:)

ez így jó, hogy meghívod kajálni, vagy ilyesmi...

2016. jan. 31. 23:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Jólvan, kicsit megnyugtattatok, köszi :)
2016. jan. 31. 23:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, kellene hagynod. Az meg hogy beszallsz a benzinba baromsag. A pasid, ennyit megtehet, ha te felhivod mondjuk magadhoz es rendelsz/csinalsz kajat kersz tole penzt. Ugy h nem.23L
2016. jan. 31. 23:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha szívesen csinálja és anyagilag nem gáz neki, akkor nyugodtan. Lakótársam is állandóan rohangál a barátnőjéhez meg okés neki vinni kocsival. Azt annyira nem szereti, amikor a csajnak nincs kedve középen találkozni (a középen is 120km abban az esetben, mert épp nem otthon otthon van), de hát jó. De amikor épp kevesebb mint 100km-re van (munka miatt utazik) akkor teljesen okés neki "elugrani" oda, akár hozni vinni, ha úgy alakul. De másoknál is láttam ezt fiú barátoknál, hogy nem gáz. Pláne ha macerás lenne a busz. Barátom is mindig kijön elém a vonathoz, ha megyek hozzájuk, de mivel ez évente 2x van és NINCS is busz (reggel van meg kora délután, zsákfalucskában laknak, mindenkinek kocsija van, aki el akarja hagyni a falut). Szóval az kb alap, hogy ki kell jöjjön értem. Odáig meg vonattal megyek. De ugyanilyen alapon simán belefér, ha neked tovább tartana a busz vagy át kéne szállni vagy messzebb van és sétálni kéne, hogy kocsival hoz visz. Ha meg nem lenne gáz a busz, akkor meg pláne csak azért csinálja, mert szeret kocsikázni veled és ezt is élvezi. Meg ha keveset találkoztok mert neked nincs többre időd, akkor meg így is 2-2 órával többet lehet veled találkozásonként. Azért is lehet megéri neki.
2016. febr. 1. 00:49
 10/11 Bence_ ***** válasza:
Szeret, hódít. Normális :)
2016. febr. 1. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!