Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy felejtesz el valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtesz el valakit akit nem tudsz kikerulni? Hogy kezeled a helyzetet?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi a pontos szituáció? Miért kell elfelejtened?
2015. dec. 17. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
elmenekülök.
2015. dec. 17. 20:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg, hogy nem tudsz elmenekulni..
2015. dec. 17. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha ex, akkor mással. Nyilván okkal lett vége.

Ha nem ex, hanem potenciális partner, akivel valami miatt nem jön össze.. pl. egyoldalú a dolog, hát..azt nem tudom, hogy miként tudnám kezelni.

2015. dec. 17. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:

jo reggelt,viszont látásra...ennyire egyszerü

Nem kell jopofizni

2015. dec. 17. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Ablaküveg effektus, átnézek rajta, mintha ott sem lenne. Ez egy idő után hasonlóhatást szül.
2015. dec. 17. 22:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Sehogy, a túl stresszes időszakokat leszámítva meglepően jól működik a memóriám. Viszont tudom kezelni a helyzetet, hiszen az élet nem állhat meg. Aztán meg ki tudja, lehet, hogy nem is kell végleg elfelejtenem, csak próbára tesz az élet. :-)
2015. dec. 17. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
#4-es ha nem ex, akkor is mással.
2015. dec. 17. 22:35
 9/12 anonim ***** válasza:

#8 Igen, de úgy nehezebb, ha nem akarom elfelejteni..

Mint írtam, ex esetében nyilván oka volt a szakításnak. Ott mindenképp továbblép az ember..én legalábbis nem akarok egy megromlott kapcsolat miatt bánkódni.

Viszont a beteljesületlen vonzalom már más kérdés. Szerintem abból nehezebb tovább lépni, mert igazából senki nem indított el téged a felejtés útján (mint mondjuk egy jól irányzott, kemény szakítás)

2015. dec. 17. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:

"Épp ez a lényeg, hogy nem tudsz elmenekulni.."

mert munkahelyi, ezt nagyon megcumiztad, legkozelebb ne fekudj le a fonokkel

2015. dec. 17. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!