Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek, azt hiszem lekoptattak, jól látom a helyzetet?
Közel 1 éve ismerem a nőt (41). Elvált, kisgyerekeivel él, és úgy tudom nincs barátja. Azt el kell mondanom nem tetszik a nő, szóval nem azért írtam neki. Látom fent van facen, gondoltam ráírok - mivel kitett képeket a kisgyerekeiről - hogy milyen jók a képek. Erre visszaír kb. 5 mondatot, de már a 3.-nál búcsúzik tőlem...hogy sok sikert, kitartást, meg vigyázzak magamra stb...aztán ennyi. Láttam nem akar chatelni velem szóval én is elköszöntem...
Finoman, diplomatikusan lekoptatott a nő ugye ?
Kort is írjatok, köszi
az igaz, hogy éjfél körül írtam rá, és írta is, hogy fáradt...de a "beszélgetésünk" után még 10 percet biztos fönt volt facen...szóval néhány perce lehetett volna rám...
nem vagyok kisgyerek, csak fiatal...
Fél évig tanítottam a kislányát, úgy ismertem meg őt. Mivel eljöttem a helyről, szeptembertől már nem találkoztam velük.
Nem hiszem, hogy gyereknek tekintene, max túl fiatalnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!