Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milfek, azt hiszem lekoptattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milfek, azt hiszem lekoptattak, jól látom a helyzetet?

Figyelt kérdés

Közel 1 éve ismerem a nőt (41). Elvált, kisgyerekeivel él, és úgy tudom nincs barátja. Azt el kell mondanom nem tetszik a nő, szóval nem azért írtam neki. Látom fent van facen, gondoltam ráírok - mivel kitett képeket a kisgyerekeiről - hogy milyen jók a képek. Erre visszaír kb. 5 mondatot, de már a 3.-nál búcsúzik tőlem...hogy sok sikert, kitartást, meg vigyázzak magamra stb...aztán ennyi. Láttam nem akar chatelni velem szóval én is elköszöntem...

Finoman, diplomatikusan lekoptatott a nő ugye ?

Kort is írjatok, köszi

2015. okt. 16. 14:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem akar tőled túl sokat vagy tényleg csak fáradt volt. Bár ha engem érdekel vki akkor fáradtság el tud tűnni.

Tényleg fiatal vagy nagyon hozzá. Testileg lehet nem de életszemlélet téren biztosan. Ez nem hibád, de én se vesződnék helyében egy veled egykorúval.

2016. márc. 27. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!