Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élveztem jobban ezt a helyzetet?
Fogadtam egy lánnyal, eleinte csak poénként gondoltuk, aztán mikor ő nyert számon kérte, és az volt a lényege, hogy ki kellett nyalnom.
Értelemszerűen ha én akkor ő szopott volna le. De nem is ez a lényeg, kinyaltam, meg megujjaztam, és sokkal jobban élveztem mintha meg is dugtam volna. Viszont ezt pont nem értem hogy miért.
Még a nadrág is rajtam maradt, és amúgy is elvoltam vele foglalva, ő meg néha megsimizett ott és annyi. Nem is akarta hogy több legyen, de nem is ez a lényeg.
Alapvetően nem vonzódom hozzá, szóval az sincs hogy ez lenne a dolog háta mögött. Viszont utána amikor kivertem, akkorát élveztem el, hogy szerintem életemben még sosem volt ilyen.
Ez valami rejtett fétis vagy valami más van a dologban? Mert értem én hogy minden férfi szeret nyalni - vagyis a döntő többség, de nekem jobban esett, hogy nem volt se szex, se viszonzás... ami meg megmagyarázhatatlan, legalábbis számomra.
Valaki élt már át hasonlót? Vagy esetleg érti ennek a háttérben lévő értelmét? Mert nagyon érdekel, hogy miért van ez.
Viszonylag aktív is a nemi életem, szóval ezért is furcsa, inkább ilyen vadabb pasi vagyok az ágyban, szóval az sincs, hogy szeretem az alárendeltséget.
Nehezen hiszem, hogy kialakul szimpátia olyan felé, aki nem lány, mivel azt látnom is kell :)
Vagy neked talán megy a szimpatizálás így neten keresztül? Nem hiszem.
A kérdésben is leírtad és az egyik válaszodban is utaltál rá, hogy tulajdonképpen a s.z*.ex az annyi, hogy van-e szimpátia, ilyenalapon bárkivel, bárhol, bármikor... :-)
Tehát szerintem az emberek ott követik el a hibát, hogy mindent meg akarnak magyarázni. Pedig a lényeg egyszerűbb, tiszta biológia... ...néha teli van a f@s.z*d és valahogy ki kell verni, lényegében tökmindegy mivel, kivel, hol és mi módon... Nincs jelentősége!
Mint az állatoknál! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!