Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha azt álmodtam...

Mit jelent ha azt álmodtam hogy megcsalom a párom és élveztem is a helyzetet?

Figyelt kérdés
a való életben nem lennék erre képes...
2012. dec. 16. 12:06
 1/3 anonim válasza:
Álmodban az vagy aki szeretnél lenni nincsenek határok^^ am ott a válasz: a való életben nem tudnád, szerintem ez miatt nem kéne aggódni..
2012. dec. 16. 12:41
 2/3 anonim válasza:
Én is álmodtam ilyet....:( nekem is nagyon rossz volt, szerintem ez ilyen tudat alatti vágyakozás a kilengésre'
2012. dec. 22. 15:23
 3/3 cs.agi1997 válasza:
Én is ezt álmodtam. A párommal 7 hónapja vagyunk együtt jelenleg. Egyszer sem csaltam meg, és úgy tudom hogy Ő sem engem. Viszont ha azt álmodod hogy megcsalod a párodat az lelkiismeret furdalást jelent, ez akkor lenne igaz ha tényleg megcsaltam volna és nem mondom el neki és utána lelki ismeret furdalásom van. Az nem lehetséges hogy mi azt álmodjuk hogy megcsaljuk a párunkat közben ő csalt meg minket és neki van lelkiismeret furdalása, és ez egy "jelzés" hogy meg csalt és hogy számítsunk erre? :/
2013. szept. 29. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!