Feldmütze kérdése:
Mit jenenthet ez az álom? Megcsalom a barátnőmet. ( Bövebben lent )
Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban kétszer, talán háromszor álmodtam azt hogy más nőkkel smárolok, nem a barátnőmmel. A való életbe ez eszembe se jutna, nagyon szeretem a párom, hatalmas lelkiismeret furdalásom lenne.
Mit jelenthet ez az álom?
A használható válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
2011. nov. 26. 19:16
1/7 anonim válasza:
ha tényleg szereted akkor semmit.de lehet igazából nem is szereted azér álmodsz más nőkel.
2/7 anonim válasza:
él benned a vadászösztön, hogy minél több nőt magadévá tégy. mivel ezt napközben elfojtod, így csak a tudatalattidban létezik, és álom formájában tör elő.
3/7 anonim válasza:
de már a f*sz kivan az ilyen kérdésekkel...
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell elolvasni őket! :)
Az első kettő választ meg köszönöm!
2011. nov. 26. 20:06
5/7 A kérdező kommentje:
kaollának:
Nem lehet hogy az tör felszínre az álmaimba, hogy picit másképp képzeltem eleinte a kapcsolatot, nem így?
Tömören: kevesebbet találkozunk annál, mint amit szerettem volna. De ennek ellenére Ő a nagy Ő....
2011. nov. 26. 20:11
6/7 anonim válasza:
én egyszer azt álmodtam hogy lefeküdtem a párom legjobb barátjával (igazából az eseméényt nem láttam, csak tudtam hogy azt csináljuk éshogy vele) aztán kiderült rá 3 napra hogy a párom csal(t) engem :D
7/7 anonim válasza:
lehetséges. lehet, hogy több szeretetre van tőle szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!