Mit jelenthet ez az álom az egyik fiúosztálytársammal?
Az első álom az arról szólt hogy ott voltam a barátnőmmel egy helyen és ő is ott volt motorral és felült hozzá a barátnőm majd mentek egy kicsit mikor leszállt róla a (fiú) odaszaladt hozzám és megölelt és éreztem hogy szeretem őt(szerelemmel)
A második az volt jártunk és egy furcsa helyen laktunk ahol több társasház volt és ő elment nyaralni az egyik barátjával én meg azt terveztem hogy megcsalom és átmentem az egyik társasházba és ott befeküdtem egy ágyba de aztán nem csaltam meg még se álmomban (vallási okok miatt,meg mert szeretem )
és mind a két álmomban éreztem hogy szerelmes vagyok belé pedig valóságban nem (csak régebben tetszett) és mikor megismerkedtünk udvarolt meg persze mondta hogy majd a jövőre nézve valami kialakulhat.. persze mára ez elfelejtődött és már csak úgy barátként nézünk egymásra
Ti mit gondoltok erről?
Figyelj.. álom volt, ennyi.. én is álmodtam már egy csomó osztálytársammal, egyéb fiúkkal is és nem történt semmi :) De szerintem oltári idegesítő már, hogy minden ötödik kérdés erről szól..
Ja, am azt jelenti, hogy nem jelent semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!