Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom az...

Mit jelenthet ez az álom az egyik fiúosztálytársammal?

Figyelt kérdés

Az első álom az arról szólt hogy ott voltam a barátnőmmel egy helyen és ő is ott volt motorral és felült hozzá a barátnőm majd mentek egy kicsit mikor leszállt róla a (fiú) odaszaladt hozzám és megölelt és éreztem hogy szeretem őt(szerelemmel)

A második az volt jártunk és egy furcsa helyen laktunk ahol több társasház volt és ő elment nyaralni az egyik barátjával én meg azt terveztem hogy megcsalom és átmentem az egyik társasházba és ott befeküdtem egy ágyba de aztán nem csaltam meg még se álmomban (vallási okok miatt,meg mert szeretem )

és mind a két álmomban éreztem hogy szerelmes vagyok belé pedig valóságban nem (csak régebben tetszett) és mikor megismerkedtünk udvarolt meg persze mondta hogy majd a jövőre nézve valami kialakulhat.. persze mára ez elfelejtődött és már csak úgy barátként nézünk egymásra

Ti mit gondoltok erről?

2011. nov. 24. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Figyelj.. álom volt, ennyi.. én is álmodtam már egy csomó osztálytársammal, egyéb fiúkkal is és nem történt semmi :) De szerintem oltári idegesítő már, hogy minden ötödik kérdés erről szól..

Ja, am azt jelenti, hogy nem jelent semmit..

2011. nov. 24. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
igen álom volt és jelenthetett VALAMIT MERT MINDEN ÁLOMNAK VAN JELENTÉSE ÉS NEM HIÁBA JÖNNEK AZ ÁLMOK SZÓVAL VAGY VÁLASZOLJ A KÉRDÉSRE VAGY INKÁBB NE ÍRJ megy a kis piros jel:)
2011. nov. 24. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nincs minden álomnak jelentése. Életünk során minden éjszaka több álmunk is van (még ha sokra nem is emlékszünk), lehetetlen, hogy ezek közül minden jelentsen is valamit. Ez az álom maximum annyit jelenthet, hogy tudat alatt még mindig tetszik neked, de ezt neten keresztül mi nem tudjuk megállapítani, csak te tudhatod. Az első válaszoló talán kissé bunkó volt, de részben igaza van.
2011. nov. 25. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szerintem csak ez a kedvesség hiányzott :) igazad van valószínűleg még mindig tetszhet tudat alatt csak ezt jelenthette megy a zöld jel :)
2011. nov. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!