Ez az álom mit jelenthet kb?
Sziasztok !
Na szóval az van hogy az éléjről kezdem kb 2 hónapja lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak.És előfordult hogy vele álmodtam,de csak szimpla általános dolgokról.Tegnap viszont délután lefeküdtem aludni,aztán este,és most délután is és mind a 3 alkalommal vele álmodtam.Az első álom az volt hogy írt egy üzenetet,hogy szeretne velem találkozni és hiányzok neki.A második álmom az volt hogy egy lánnyal voltam és véletlen a másfél éves kapcsolatom nevét mondtam ki (nevet nem akarok említeni) és aztán az a lány haza ment.és ma mikor felkeltem akkor az álmomba az volt hogy mentem haza munkából és ott várt a házunknál én nagyon megörültem neki és átölelt és elkezdtünk beszélgetni.Szóval amit nem értek hogy zsinórba háromszor?Kicsit fura nem nagyon szoktak érdekelni az álmaim még ha rossz is de ezt nem értem.Valaki valamit tud erről mondani köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!