Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
melóhelyemen voltam és ép dolgoztam, ahogy azt illik. faiparban dolgozom, és meló közben kesztyűt viselek. de az álmomban a kezemen volt egy pár vékonyabb keresztül és egy pár vastag kesztyű is. egyszer csak a hüvelykujjamat megszúrta egy szálka. kihúztam a szálkát az ujjamból és láttam, hogy a kesztyűmön keletkezett lyukon keresztül látom a szálka által okozott sebet, amiből ép egy féreg bújik ki. egyből lerántottam a kezemről a kesztyűt , de a féreg addigra visszahúzódott a sebbe ( mintha az a féreg egészen addig békésen élt volna a hüvelykujjamban egész addig, amíg a szálka meg nem szúrta azt.) a másik kezemmel elkezdtem nyomogatni a sebemet és láttam, hogy a féreg ott az ujjamban. addig nyomogattam, amíg az ki nem pottyant, ezután összenyomtam az egyik állandó munkavégzőeszközömmel ( a jelölőtollal, amiben egy narancsszínű kréta van) szóval láttam, hogy kifolyt a féreg bele és ennyi volt az álmom.2011. nov. 23. 17:51
1/4 anonim válasza:
És ezt elkéne hinni? Ez valószínüleg csak egy álom votl. Debiztonság kedvéért nérzd meg az ujjad. Ja és ha töbszörr megtörténne ez az álom az azt jelenti megvalósul!
2/4 anonim válasza:
első, egyáltalán nem jelenti azt, hogy megvalósul. Én többször álmodtam azt hogy focizok éjjel a pályán a válogatottal és még nem történt meg...
3/4 anonim válasza:
Hát igen de én úgyahallottam hogy ha töbször nem kétszer háromszor akkor talán valóra válhat. nekem már volt ilyen. Mondjuk 2-ször álmodtam aztán 2 nappal később megvalósult.
4/4 anonim válasza:
én nem vagyok álomszakértő,de talán lehetséges hogy tudat alatt balesettől félsz vagy ilyesmi szerintem.szerintem semmi aggasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!