Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
melóhelyemen voltam és ép dolgoztam, ahogy azt illik. faiparban dolgozom, és meló közben kesztyűt viselek. de az álmomban a kezemen volt egy pár vékonyabb keresztül és egy pár vastag kesztyű is. egyszer csak a hüvelykujjamat megszúrta egy szálka. kihúztam a szálkát az ujjamból és láttam, hogy a kesztyűmön keletkezett lyukon keresztül látom a szálka által okozott sebet, amiből ép egy féreg bújik ki. egyből lerántottam a kezemről a kesztyűt , de a féreg addigra visszahúzódott a sebbe ( mintha az a féreg egészen addig békésen élt volna a hüvelykujjamban egész addig, amíg a szálka meg nem szúrta azt.) a másik kezemmel elkezdtem nyomogatni a sebemet és láttam, hogy a féreg ott az ujjamban. addig nyomogattam, amíg az ki nem pottyant, ezután összenyomtam az egyik állandó munkavégzőeszközömmel ( a jelölőtollal, amiben egy narancsszínű kréta van) szóval láttam, hogy kifolyt a féreg bele és ennyi volt az álmom.
2011. nov. 23. 17:51
 1/4 anonim válasza:
És ezt elkéne hinni? Ez valószínüleg csak egy álom votl. Debiztonság kedvéért nérzd meg az ujjad. Ja és ha töbszörr megtörténne ez az álom az azt jelenti megvalósul!
2011. nov. 23. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
első, egyáltalán nem jelenti azt, hogy megvalósul. Én többször álmodtam azt hogy focizok éjjel a pályán a válogatottal és még nem történt meg...
2011. nov. 23. 18:12
 3/4 anonim válasza:
Hát igen de én úgyahallottam hogy ha töbször nem kétszer háromszor akkor talán valóra válhat. nekem már volt ilyen. Mondjuk 2-ször álmodtam aztán 2 nappal később megvalósult.
2011. nov. 23. 18:16
 4/4 anonim válasza:
én nem vagyok álomszakértő,de talán lehetséges hogy tudat alatt balesettől félsz vagy ilyesmi szerintem.szerintem semmi aggasztó.
2011. nov. 24. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!