Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Egy nővel álmodtam, akit ismertem, de elköltözött, 4 hónapja nem láttam.Hát elég sokszor gondolok rá, meg hiányzik is. Azt álmodtam, hogy visszaköltözött, és nagyon megörültem neki, amikor megláttam, mentem felé, akkor ő megfordult, és megláttam, hogy terhes, álmomban ennek egyáltalán nem örültem...sőt rossz kedvem lett ezért. Ez mit jelenthet? Ja és amúgy neki hosszú haja van, de álmomban váll fölé érő haja volt. Elég fura álom volt, ezért kérdezem, hogy ti mit gondoltok róla.2011. nov. 25. 11:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem hiányzik neked, és attól félsz, ha lenne egy gyereke, akkor nem foglalkozna veled.. vagy nemtudom, én erre tippelek:)
2/4 anonim válasza:
Valószínű h az a nő akit ismertél, rád gondolt és úgy szeret mindt nő a méhében levő gyermekét. Álmodban nem örültél neki mert tudod h a magzat nem mindég lesz az anyaméhben. 1x kijön onnan ahogyan az a nő 1x elköltözött. Csak így dolgoztad fel. Nem hinném h valami különösebb üzenete lenne ennél.
3/4 anonim válasza:
szerintem meg tetszik neked. És azért zavart, hogy terhes, mert ez azt jelenti, hogy más pasija van.
4/4 anonim válasza:
Hehe, gondolkodós álom :) Elmerengtél a lányon álmodban. A hajról nem tudok mit mondani, mert nem fűztél hozzá személyes gondolatokat, így lehet bármi. Viszont a többi szerintem kristálytiszta: ébren hiányzik, de ahogy belegondoltál, arra a következtetésre jutottál hogy mégsem jönnél ki jól abból, ha a lány visszatérne hozzád. Emlékszel? : Az álombeli éned nagyon nem örült, amikor meglátta, terhesen. Ez kulcsfontosságú. Szerintem a hasában lévő baba egy egyszerű szimbóluma valaminek, ami a lányban rejtett, nemkívánatos (nem örültél neki) hozomány lehet. Az álombeli éned érzelmei pedig nyilvánvalóvá tették, hogy ezek a rejtett dolgok nem kellemesek számodra. Miért nem gondolkozol el ezen egy kicsit ébren is, lehet kiokoskodod végül pontosan mi az, ami nem biztos, hogy a visszatérése során jól sülne el hosszútávon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!