Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Szóval kiskoromban az éjszaka közepén mindig átmentem anyáékhoz aludni nemtudom miért csak ezvolt a megszokott :) és egy időben visszatérő álmom volt hogy elindultam ugyanúgy az ágyamból de a küszöbön elestem és valami húzott visszafelé nem bírtam fölkelni és nem jött ki hang a torkomon nem tudtam sikítani anyának hogy jöjjön segíteni de egy idő után végül anya kijött és akkor vége volt... már nem álmodom ezt denem tudom mit jelenthet valaki tudja?:D2011. nov. 24. 22:26
1/3 anonim válasza:
nem vagyok pszichológus, de szerintem tudat alatt már benned volt, hogy már elég nagy vagy ahhoz, hogy egyedül aludj, és saját magadat tartottad vissza, hogy anyukádhoz menj alukálni. meg lehet, hogy anyud is mondta már előtte, hogy a szobádban aludj és ez is egy visszatartó erő volt, mert szót akartál neki fogadni.
2/3 Antimod válasza:
A szülőktől, szülői biztonságtól való elszakadást élted talán át álmodban így.
3/3 A kérdező kommentje:
értem :D
2011. nov. 25. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!