Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Nem tudom kezelni a helyzetet.
Van egy fiú, akivel már 1-2 hetet találkozgattam. Mind2-en fiatalok vagyunk. Egyszer nála aludtam, ugye szokásosan össze bújtunk, "romantikáztunk", és szexeltünk. Utána ő olyan fura volt, nem akart már puszit se adni, hozzám bújni. Oké, én sem szeretem a nagyon nyálas dolgokat, és nem vártam el hogy a számba másszon, de mivel kapcsolatnak megy az egész azért szerintem 1-2 puszi, meg simogatás belefér még utána. Mondta, hogy már megszeretett de mint kiderült, azt csak azért mondta mert be volt indulva. Ő a beszélgetés elején letisztázta, hogy komoly kapcsolatot keres, semmi lazább. Másnap nem akart ugyanúgy hozzám érni semmi, és már nagyon rosszul esett, hogy még másnap sem. Beszélgettünk, és mondta hogy már azt se tudja, hogy velem akar-e lenni, nem tud semmit, szerinte gyors volt és tény elrontottam, mert én meg nem tudtam magam kontrollálni. Neki én voltam az első minden téren. Éreztem, hogy az ott alvás után kicsit mintha vissza lépett volna, vagy megijedt volna...
Nem tudom, hogyan kezelhetnék egy kezdő fiatal biszexuális fiút. Hogy erősíthetném meg benne, hogy érezzen irántam, akarjon és ne örök kétségekben legyen, hogy mit akar velem kapcsolatba...??:(( Most mondtam hogy hagyjon, mert kicsit elszomorodtam, hogy igazából még azt se tudja mit akar tőlem...és megijedtem, és most nem beszélünk, de mondta még utoljára, hogy nem ezt akarta és sajnálja, ne haragudjak rá...
Hogy kezelhetném őt, hogy ne érezze, hogy gyors vagyok, és erősítsem benne a dolgot? Mit tegyek?
Válaszokat előre is köszönöm. 1-2 szavas válaszokkal nem tudok mit kezdeni előre mondom...Esetleg akinek volt ilyenbe tapasztalata, az megoszthatná, hogy mi történt és hogy alakult:))
Rasszista, kötekedős válaszokat azonnal jelentem, és törlik is, szóval az ilyen emberek ne pazarolják erre az idejüket.:)
tehát jól értem, hogy pár hét találkozgatás után azonnal dugtatok? Felesleges a többi sallang, mert erről van szó.
Viszont ha erről van szó akkor nem értem a problémádat? Ezt akartad, összejött és utána, meg csodálkozol hogy ö nem közeledik?
Nézd neki te egy strigula voltál semmi több. Minden mást te magyarázol bele, csak nem veszed észre, hogy ö nem akar tőled többet. És miután ilyen olcsón és gyorsan megkapta, akkor minek törje magát, hiszen neki innentöl egy telefon és máris ugrassz az ágyába, mert rájött, hogy olcsó vagy. Ez van ezt kell szeretni
Ez igy is van ha arrol lenne szo :)
De o nagyon megbanta hogy megtortent. 1
2, En az aktiv vagyok a kapcsolatba, en eddig csak lazabbat kerestem semmi komoly. Nekem lenne okom hogy csak egyszer jo volt kesz. Ha egyre kellenek neki akkor mert banta meg? Mert lenne oszinte hogy nem akarta, es sajnalja nem tudja mit akar tolem? Akinek csak szexre kellenek az nem hinnem hogy regenyeket irna a sajnalatrol es hogy nem igy akarja:) es 2 hetig talalkozgattunk, akkor tobbszor is, plusz mar feleve ismerem beszeltunk, aztan nem, most megint. Csak az elso tali nem reg volt meg :)
O az aki felt attol hogy csak szexelni akarok vele, nem egyszer mondta hogy nem csak azt akarja hogy megdugjam:) O fel attol hogy csak ennyi volt o nekem.
De epp ezt nem ertem hogy akkor mert csinalja:)
#1 nem hulyeseget irtal! Csak itt nem errol van szo, de ertem a gondolat meneted:)
Nos, szerintem kicsit megijedt, és nem is fogadta még el magát teljesen, ami érthető,hiszen kezdő és te voltál neki, az első.
Lassítsatok egy kicsit, beszélgess vele, nyugtasd meg,hogy semmi rossz nincs ebben,és hogy te szereted.
Szerintem ilyenkor csak egy kis bíztatásra és szeretetre van szüksége.
Egyetertek hogy csak az ido segit. Igazabol elkuldott azzal hogy o mar nem akar tolem semmit, hagyjam beken o undorodik az egesztol...
Akkor hagyjam tenyleg?:/ es varjak? Vagy ugy is elfelejt?:/
Szerintem próbálj neki segítni. Segíts hogy elfogadja magát, mert biztos szeret csak hát fél.
Még kezdő nem tudja elfogadni magát teljesen,biztos jó lenne neki ha segítséget kapna.
En felajanlottam neki, nem kellett o most "undorodik" magatol. Es nem akar fiuval lenni tobbet, mondja. En ugy gondolom mindenki atesik ezen hogy most o tenyleg az-e. En is voltam ilyen bar nem viselkedtem igy senkivel kozben. Sajat legjobb baratjanak nem mesel, neki ugyanezeket mondja. Es a romantikus, csokolozos resztol nem undorodott. Erdekes. En biztos vagyok benne hogy o nem hetero, hiszen mar akkor a csokot megbanta volna, valszeg megijedt...
De teljesen eltaszit magatol, vissza ir meg minden de semmi olyan...
Es nem tudom mit tehetnek hogy ne veszitsem el. Mert ha esetleg tul lep ezen a hulyesegen akkor ujra lehetne valami...de felnek es kitudja mennyi ido, es most bunko velem...
Értem én hogy nehéz, és most bunkó veled,ami rosszul esik. De jópáran átesnek ezen,és olyankor eltaszítanak mindenkit.
Szerintem hagy neki egy kis időt,de ne szakís meg vele minden kapcsolatot.
Én nem vagyok szakértő a témában,de szerintem itt az oldalon ha keresgélsz a kérdések között biztos találsz olyat aki nehezen fogadta el magát, olyanok biztos jobban tudnának neked segíteni abban hogy mit is tegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!