Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogy látja ezt a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy látja ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal 23 éves én 20 vagyok fiu.sokszor mondja hogy bejövök neki meg irok neki visszair de elég ritkán már 2 szer mondtam neki hogy szerintem hagyjuk mert ennek semmi esélye mert nemtudunk összehozni egy találkozot.meg fbn is alig beszélünk tegnap azt mondta mikor másodszor megirtam neki hogy szerintem semmi jövöje nincs annak hog összejöjjünk hogy ami nehezen jön az tartos de ami könnyen jön könnyen is megy.és hogy de én tudom hogy mit akarok és utána pár szo után azt mondta ma ráér és rajtam áll hogy irok e vagy sem de én nemirtam neki hogy találkozzunk.én belülröl feladtam de mégis ugyérzem hogy lehet hogy rossz döntést hoztam tetszik nekem és akarom nagyon öt.de van ugy hogy el kell engedni valakit akit akarunk mert veled nemlehet boldog.
2015. okt. 18. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Na akkor találkozz vele máskor és ne itt hisztizz, jó?
2015. okt. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!