Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire reális elvárás egy férfi felé, hogy 30 év körül már ne a szüleinél lakjon (hanem mondjuk egy albérletben, többedmagával)?

Figyelt kérdés
Ezzel a férfiak mekkora részét zárja ki valaki?
2016. jan. 31. 16:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%
Társbérletbe is lehet menni, itt most a szülőkről való leválás a szempont inkább. De hát van, aki mindenre talál egyszerűen kifogást.
2016. jan. 31. 18:12
 22/35 anonim ***** válasza:
59%

Latom itt nagy sertesnek szamit, ha valaki leirja hogy magyarorszagon is lehet 18 eves kor utan elkoltozni, es elkezdeni sajat eletet elni. Amig az embernek nincs sajat keresete, es nem tudja egyedul fenntartani magat addig nem felnott.

A 30 ev koruli noknel meg elvaras hogy felnott legyen valaki.

Mi olyan nagy dolog ebben?

Azt ne irja senki hogy nem lehet megcsinalni, mert sok embernek sikerul, sajat erobol.

2016. jan. 31. 18:15
 23/35 anonim ***** válasza:
43%
ezt vállalom, 30 évesen aki nem tud a saját lábára állni az bizony alkalmatlan mindenre. Család, kapcsolat, gyerek? Ilyeneket, hogy akartok komolyan?
2016. jan. 31. 18:18
 24/35 anonim ***** válasza:
82%

"azért fogok márt gazdagítani hogy eleget tegyek 1 felszínes pénzéhes valamiknek"

Lakatos!

Téged ez a veszély nem fenyeget, te elmondásod szerint csúnya vagy, alacsony és ocsmány. Még egy pénzéhes valami se nézne rád. Akkor meg mit izgulsz?

2016. jan. 31. 18:21
 25/35 anonim ***** válasza:
45%
Gratulalok annak az eletkeptelen mamakedvencenek aki lepontozza az osszes hozzaszolast, ami nem csopog az onsajnalattol es a tehetetlensegtol.
2016. jan. 31. 18:22
 26/35 anonim ***** válasza:
18%
hol írtam ilyet? te olvass már vissza......
2016. jan. 31. 18:22
 27/35 anonim ***** válasza:
82%
Egy másik kérdésben, még priváttal is megtaláltál.
2016. jan. 31. 18:24
 28/35 anonim ***** válasza:
41%

Mindenkit szét spammel a nyomorult dolgaival.

Az a normális ha képtelen vagy mindenre és sajnálod magad.

2016. jan. 31. 18:25
 29/35 anonim ***** válasza:
83%

Én mindig hazaköltöztem minden alkalommal miután szakítottunk a párommal.

Egyedül sokba került az albérlet, és félre is tudtam tenni.

Családi házban lakunk elég nagy házban és már csak anyám él.

De mindig mikor lett barátnőm és komollyá vált elmentünk albérletbe.

2016. jan. 31. 18:45
 30/35 anonim ***** válasza:
60%
Mint már írtam, 28 vagyok, és még én is a családi háznál élek, emeleten, szüleim a földszinten. Engem aztán nem érdekel, hogy egy nő ezért megszól. Kb. köze sincs ehhez ilyen téren. Van külön szobám. Nyugim. Viszont nem fogok külön mosni csak azért, hogy elmondhassam, hogy Jani vagyok (már mostam magamra egyetemen albérletben, tehát el tudom látni magamat), és nem fogok külön főzni, amikor anyám úgyis főz a családra. (Mellesleg tudok főzni én is, és szeretek is olykor). Szóval amelyik nő erre rátér már ismerkedés elején, annak kalap-kabát. Ha már együtt járunk x ideje, akkor esetleg megfogalmazódhat bennem, hogy lelépek, közös albérletbe. Biztos nagyszerű dolog lenne barátnő nélkül most albárletbe menni, csak hogy felvághassak azzal, hogy külön élek...nagyeszűek gyülekezete...
2016. jan. 31. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!