Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire reális elvárás egy férfi felé, hogy 30 év körül már ne a szüleinél lakjon (hanem mondjuk egy albérletben, többedmagával)?
Latom itt nagy sertesnek szamit, ha valaki leirja hogy magyarorszagon is lehet 18 eves kor utan elkoltozni, es elkezdeni sajat eletet elni. Amig az embernek nincs sajat keresete, es nem tudja egyedul fenntartani magat addig nem felnott.
A 30 ev koruli noknel meg elvaras hogy felnott legyen valaki.
Mi olyan nagy dolog ebben?
Azt ne irja senki hogy nem lehet megcsinalni, mert sok embernek sikerul, sajat erobol.
"azért fogok márt gazdagítani hogy eleget tegyek 1 felszínes pénzéhes valamiknek"
Lakatos!
Téged ez a veszély nem fenyeget, te elmondásod szerint csúnya vagy, alacsony és ocsmány. Még egy pénzéhes valami se nézne rád. Akkor meg mit izgulsz?
Mindenkit szét spammel a nyomorult dolgaival.
Az a normális ha képtelen vagy mindenre és sajnálod magad.
Én mindig hazaköltöztem minden alkalommal miután szakítottunk a párommal.
Egyedül sokba került az albérlet, és félre is tudtam tenni.
Családi házban lakunk elég nagy házban és már csak anyám él.
De mindig mikor lett barátnőm és komollyá vált elmentünk albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!