Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire reális elvárás az, hogy egy nő eltartson engem?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 12:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
vannak hímringyók, szóval van rá esélyed
2014. ápr. 16. 12:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, hány éves vagy? :D ha az anyukádról van szó, és tanulsz, akkor reális, ha ez nem így van, akkor nem az
 3/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem reális , de előfordul. Nálunk például szerencsére így megy, de azért ki kell dolgoznom a belem nekem is hogy jól is éljünk.
 4/24 anonim ***** válasza:
Mint elvárás, semennyire.
2014. ápr. 16. 12:35
 5/24 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem.

Az a reális, ha mindketten dolgoznak, vagy ha kis munkával valamelyik fél milliókat cipel haza ,ezért a másiknak nem kell dolgozni, de őszintén erre mennyi esélyt látsz?

Úristen a mai pasik nagy része élősködik. Te ne legyél ilyen, ne várd el a csajodtól, hogy kidolgozza a belét, aztán még gyereket is neveljen neked. Undorító hozzáállás az ilyen..

2014. ápr. 16. 12:35
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem örökre értettem csak kis ideig, amíg rendbe jön minden.
2014. ápr. 16. 12:38
 7/24 anonim ***** válasza:

Hogy mennyire realis az a kettotok keresetetol, es az adott no hozzaallasatol fugg, meg hogy mennyire van oda erted.

Hogy mennyire gerinctelen, arrol meg nem szolt a kerdes.

2014. ápr. 16. 12:44
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak átmeneti időszakról van szó, nem para. De ha csak erre számolsz hosszútávon, az nagy baj. Bár nem hinném, hogy egy okos nő hagyná ezt. Beszéljétek meg. :-)
2014. ápr. 16. 12:47
 9/24 anonim ***** válasza:
94%

Tudod én már követtem el ezt a hibát, hogy jólvan eltartom, fizetek mindent, lakjon nálam amíg rendbe jön.

Csakhogy aztán ő rájött, hogy neki ott tökjó, nem kell dolgoznia, mert majd én úgyis megoldom, rengeteg ideje van mert én mindent megoldok. Hát anyádat azt.

Mikor tudatosult bennem, hogy őbenne fel sem merült lábra állni, azzal a mozdulattal cseréltettem a zárat és pakoltam ki a cuccait az ajtó elé. Elképesztő, hogy mit képzelnek egyesek, éppen ezért minden nőnek tanácsolom, hogy akármennyire oda vagy érte, ne tartsd el, mert a nyakadon marad!!!

2014. ápr. 16. 12:49
 10/24 anonim ***** válasza:
23%
Teljesen reális elvégre te vagy a teremtés koronája ők meg szinte semmire se jók,szex bevásárlás stb,szóval pár dologra. Használd ki hogy nálad a kuki. Sok sikert.
2014. ápr. 16. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!