Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire reális elvárás az, hogy egy nő eltartson engem?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 12:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szívesen megnézném azokat, hogy miféle emberek pontozták le az utolsót. Van néhány elképzelésem...:)
2014. ápr. 16. 13:18
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
úristen, basszus, 10-es te nagyon hülye vagy... ha így állsz hozzá a dolgokhoz szerintem sose lesz barátnőd, de megis érdemelnéd.... amúgy szerintem nem reális, én hónapig tuti h nem tartanálak el, én 1 hónapot adnék neked h keress munkát, de ha addig nem találsz akk azt mondanám, h menj el egy barátodhoz vagy vmi, sokáig én nm tartanálak el az biztos 22L
2014. ápr. 16. 13:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Hopsz, a 9-esre gondoltam. :)
 14/24 anonim ***** válasza:

Egy átmeneti időszakban el lehet fogadni, de csak úgy ha közben a férfi mindent megtenne azért, hogy munkát találjon. Ha ez egy betegség miatt következik be, akkor addig amíg fel nem épül belőle.

Ez fordítva is igaz mindaddig amíg nem születik gyerek, mert az átrendezi a dolgokat.

37F

15/24 A kérdező kommentje:
Én csak átmeneti időszakra gondoltam nem életen át, mert mostanában nem valami jó a helyzetem, de azon vagyok, hogy jobb legyen. Amúgy 24 éves vagyok.
2014. ápr. 16. 15:23
 16/24 anonim ***** válasza:

És csak arra kéne neked egy csaj, hogy eltartson??

Nem vagy semmi..

2014. ápr. 16. 15:25
 17/24 anonim ***** válasza:

Gyere majd én eltartalak.

Aranka, 75/N

2014. ápr. 16. 17:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Én ha szeretném az illetőt, eltartanám. Nem különösebben érdekel, hogy erről más mit gondol.
2014. jún. 4. 13:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Az en szememben nem lenne tul ferfias, persze ha tenyleg beutott nala a kaki akkor oke, de csak rovid tavon. En se vagyok gazdag
2014. jún. 4. 13:48
 20/24 anonim ***** válasza:

elváráás...

akkor lehet reális, ha mélyen hallgatsz róla.

2014. jún. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!