Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az eszetekre, vagy a szívetekre hallgattok inkább?
Majdnem 2 év után szétmentünk mert sok volt a veszekedés és úgy döntött így nem megy.
Azt mondta a szíve hiányol, mert nagyon szeret,nehezen bírja, de az agya tudja, hogy így kellett lennie. Írni akart már nekem, keresni, de fafejű és nem tette, mert úgy érzi, hogy ez volt a jó döntés, hogy ennyi volt. (nem tőle tudom)
Szerintetek fog még valaha a szívére hallgatni?
Ő 24 F én 23 N
Hogy őszinte legyek! Mind a kettőre, de leginkább a megérzéseimre. Mert ezek alapján 90%-ba jó döntéseket hozok.
Olyan is van hogy az eszem, mást mond mint a megérzésem. Ilyenkor össze vettem, a kettőt és aszerint döntök.
De olyan is van. Hiába hallgatok a szívemre, hiába akármennyire is akarom tudom hogy rossz ötlet lenne. Az eszem ezt diktálja, tudom mert tudom hogy úgy sem változna semmi sem. Már mint ugyan olyan lenne, mint amilyen volt. Így hát az eszemre hallgatok, akár menyire is szr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!