Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szívetekre vagy eszetekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívetekre vagy eszetekre hallgattok ilyen szituban?

Figyelt kérdés
szerelmetek más országban él , ő nem tud le jönni mert pénztelen ,csak rajtad múlik hogy lesz e ebből bármi is ismeretlenbe gyerekkel.?..Más nyelven megtanulni beszélni csak azért mert megszerettél olyan embert akivel egyenlőre csak skypen beszélsz. Vagy maradni ott ahol vagy a biztost bizonytalanra nem cseréled le, és ezzel lemondasz a boldogságról.

2012. júl. 3. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát itt az lenne a kérdésem, hogy hány évesek is vagytok?

És akkor hátha tudnék mondani valamit.

2012. júl. 3. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Gyerekkel menni az ismeretlenbe egy olyan emberhez akit alig ismerek és csak neten hiszem hogy tök jo , szerintem esélytelen elöször találkozzatok a férfiaval félután vagy valahogy de igy a semmibe gyerekestül mindenestül én nem vállalnám be hiába huzna a szivem fontosabb hogy a gyereknek biztos háttere legyen legalább itthon ..keress inkább itthon párt
2012. júl. 3. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

te cemende megcsalod a barátod na mosta zonnal tünj el

a pénz a legfontosabb miért

4/11 okoska31 ***** válasza:

Még élőben nem is találkoztatok?

Ez így max. rövid távú (2-3 hónap) látogatás, csak azzal ugye két gond is van:

a munkahelyed addig nem biztos, hogy megvár.

A gyereket nem lehet sem rángatni, sem itthagyni.

De szerintem az lenne az első, hogy személyesen találkozzatok, vagy legalább 1 hetet - nyaralásként - töltsetek el együtt.

Addig ne akarj ekkorát dönteni.

Ha nem lenne gyereked, akkor mehetnél nyugodtan - de felelősséged van.

5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is lenne kérdésem: hogy lehet valakit megszeretni skypeon keresztül és honnan tudod skype alapján megitélni hogy a boldogságról mondasz le?
2012. júl. 3. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Idegen országba gyerekkel, nyelvtudás nélkül, egy olyan emberhez, akit élőben nem is láttál, és annyi pénze sincs, hogy ő jöjjön ide? A határozott válasz: az ESZEDRE hallgass!
2012. júl. 3. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, és hasonló kérdés már volt. Csak nem Ukrajna?
2012. júl. 3. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Te most hülyéskedsz? EGy olyan pasihoz kimenni gyerekkel úgy, hogy 1. nem is ismered személyesen 2. nem beszéltek azonos nyelvet... k.rva nagy felelőtlenség. Magaddal azt csinálsz amit akarsz, de egy gyereket ebbe belerángatni nagyon gáz.

Akárki lehet egy skype azonosító mögött, ha soha életedben nem láttad, akkor ez minden lehet, csak szerelem nem. Ébredj fel, és gondolkodj reálisan!

2012. júl. 3. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Idegen országba menni, gyerekkel, egy olyan pasihoz, akit nem ismersz személyesen.. Az eszedre hallgass!
2012. júl. 3. 12:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Az eszemre fogok hallgatni,mert nekem is gyanús lenne a dolog hogy még helybe is menjek.....
2012. júl. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!