Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az eszetekre, vagy a szívetekre hallgattok inkább?
Majdnem 2 év után szétmentünk mert sok volt a veszekedés és úgy döntött így nem megy.
Azt mondta a szíve hiányol, mert nagyon szeret,nehezen bírja, de az agya tudja, hogy így kellett lennie. Írni akart már nekem, keresni, de fafejű és nem tette, mert úgy érzi, hogy ez volt a jó döntés, hogy ennyi volt. (nem tőle tudom)
Szerintetek fog még valaha a szívére hallgatni?
Ő 24 F én 23 N
Viták minden kapcsolatban voltak/vannak/lesznek. Egy jó kapcsolat nem attól jó, hogy nincsenek viták és/vagy problémák, hanem hogy közös erővel felül kerekedtek ezeken! Ha ez nem megy, akkor ott valami tényleg nincs rendben. :(
27/F
Köszönöm első.
Második. Igen, csak mindketten makacsok és erős személyiségek vagyunk. De én úgy érzem, ha mindketten tennénk érte, akkor működne.
Legtöbbször ő engedett, lehet emiatt dobta be a törölközőt.
Én viszont rájöttem, hogy felesleges volt a sok vita, és hogy nekem is engednem kellett volna sok esetben, mert nagyon rossz vége lett, de sajnos utólag okos az ember. :(
Keresni még nem mertem..
Neki ez volt az első komoly kapcsolata, ezért remélem, hogy fog még a szívére hallgatni.
Viszont beleélni magam nem szeretném. :/
Sajnálom.
Nálunk is ilyesmi volt. Csak nálunk én szakítottam és én engedtem mindig... Így viszont sorozatosan csalódtam és elegem lett.
Aztán persze megbántam a szakítást, hiányzik, szeretem, de nem lehet már visszacsinálni.
Értem. Köszönöm a válaszod :/
Neki is elege lett.
Remélem nálunk rendbe hozható...
Szerintem ez most már késő bánat.
Fontosabb volt a büszkeséged mint ő, ebből is látszik, hogy ő volt az, aki többször engedett.
Valószínűleg tudja, hogy ha újrakezdenétek talán 1-2 hónapig minden happy lenne, de utána ugyanúgy folytatódna tovább.
Inkább vegyél vissza a büszkeségedből és a felesleges makacsságodból, tanulj a hibáidból, hogy a következő kapcsolatodban (ha lesz olyan) már ne kövesd el ugyanazokat a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!