Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nyugodt, higgadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék nyugodt, higgadt maradni átgondolni a dolgokat és nem egyből felkapni a vizet és megértő lenni?

Figyelt kérdés

A párommal rengeteg konfliktusunk adódik abból, hogy én mindig "megharagszok mindenért", hogy ahelyett hogy logikusan és higgadtan végiggondoljam a dolgokat elkezdek hisztizni és minden szavát kiforgatom és csak azt értem meg amit én akarok...és ilyen dolgok.

Mit tanácsoltok, hogyan nyugtassam le magam? Köszi!

2010. márc. 27. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Kezdetnek elég annyi, ha valamin felkapod a vizet, akkor nem nyitod ki a szád, hanem kimész futni és levezeted a feszültséget/kiszellőzteted a fejed.

Ha ezt már egy ideje gyakorlod, akkor lehet tovább lépni.

2010. márc. 27. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
régi tanács, de jó: számolj 10-ig! nem kell mindenre azonnal reagálni, vegyél mély levegőt (így kap az agyad oxigént) és gondold át, mit is akarsz mondani. valahogy úgy, mintha 100 ember előtt kéne beszélned, vagy egy tv-interjúban.
2010. márc. 27. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Noss!

Te alapjába véve vagy ilyen szerintem, és nem csak a pároddal. Szerintem ha nem vagy képes kompromisszumokra, és képtelen vagy higgadtan kezelni a dolgokat, akkor veszekedés/vita esetén, fogd magad és menj el otthonról , egyedül sétálni.

Vagy tegyél be valami nyugis zenét. ASOT, vagy egy kis Marcus Schulz.

Azért mondom ,hogy menj el és ne próbálj meg vele beszélni türelmesen, mert úgysem lennél rá képes.

Vagy szívj el egy cigit.

De azt mondom, hagyj ott csapot-papot és menj el , menj ki sétálni.

2010. márc. 27. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Megfogadnám a válaszaitokat, de ezek a dolgok abban az esetben működnének -szerintem- inkább, ha együtt élnénk. De legtöbbet telefonon veszekedünk, olyankor mit tegyek? Csapjam le aztán majd ha lenyugszok visszahívom?
2010. márc. 27. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló problémával küzdök, amit írtak az előző válaszolók azok nem rosszak (menj el sétálni, vegyél nagy levegőt, gondolkodj mielőtt válaszolsz) néha nekem is beválnak, legtöbbször azonban már azelőtt kicsúszik a megjegyzés mielőtt gondolkodhatnék. Mint valami feltételes reflex :S
2010. márc. 27. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
második vagyok, hát telefonon meg még könnyebb :) leteszed, aztán visszahívod ha lenyugodtál "bocs, megszakadt/lemerült/elment a térerő stb.tehát mikor érzed, hogy megy fel a pumpa, tedd le!
2010. márc. 27. 10:26
 7/8 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszokat! Gondolom időbe fog telni míg megszokom, de hasznos tanácsok és megfogadom őket.
2010. márc. 27. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha telefonon veszekszetek, akkor ugyan ez, annyi csavarral, hogy "Bocs, most le kell tennem. Visszahívsz/visszahívhatlak ~15 perc múlva?".
2010. márc. 27. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!