Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexhirdetések feladói tényleg ennyire szexmániások, vagy csak figyelemfelketésből írnak ki bizonyos dolgokat?
Szexhirdetésekben csomószor írnak olyan dolgokról nők is, férfiak is, hogy imádják a szexet meg utalnak rá hogy bárkivel bárhol csinálnának (legalábbis nekem így esik le a szövegből)
Tényleg ilyen szexéhesek a gyakorlatilag körülöttünk élő emberek? Vagy ezek a szövegek csak a "kuncsaftok" odavonzására szolgálnak?
23:16
Ugyanaz a helyzet velem is. Kielégíthetetlen vagyok - már csak egy kielégíthetetlen csaj kell (ilyen nőt nem nehéz találni) és találtam is és akkor teljes a kép.
Aki keres az talál. Kb egész nap szexelünk. Ebédlőasztal, ágy, háztatő mosógép már mindenütt csináltuk minden pózban és eszméletlen sokat
keress!
22/F
Az előző vagyok: aki szexpartnerre vágyik írjon :)
22 éves, 190 magas, 20 cm hosszú, 5 cm vastag
Vannak ilyen emberek is,de az ilyen hirdetések alatt általában fizetős prostituáltak vannak és nem ingyen dolgoznak.
Ha felhívsz egyet akkor meglátod mikor közli az árakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!