Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeség várni egy férfire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség várni egy férfire, aki épp kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
Ő 23F én 21L
2016. jan. 15. 23:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Akkor mit kell tennie egy átlagnak, hogy egy átlagcsaj belezúgjon...?

2016. jan. 16. 00:01
 32/34 anonim ***** válasza:

Ez kérlek titeket, nem az átlagos szingli pasik vitarovata, nem kicsit teleoffoltátok a kérdést.

Én vártam 4-5 évet egy kikérem magamnak, tök átlag pasira. A maga kategóriájában nem rossz, de nem is egy "superhero". Na jó, fénykorában... nem volt csúnya, de ez ízlés dolga. Eltelt szintén ennyi idő együtt, slussz, 10 évet bírt a szívem. Leesett a rózsaszín szemüveg, és mikor, még mindig baromi fiatalon ('94-es kiadású vagyok) kezdtem úgy érezni magam, mint a tizenéves házasságban élők, bár próbálkoztunk javítani a hibákon, betelt a pohár. Nem volt vita, a fénykori heti szakítások fényében hivatalosan is megtörténtnek és szükségtelennek lett tekintve. Azóta is jóban vagyunk.

A várakozásról: eszméletlenül fájdalmas volt. Persze 1-2 év után már nem akartam többet várni rá, és voltak is pár hetes rajongásaim, szintén mezei fiúkért (a ti kedvetekért legyenek jó pasinak nevezve, a superhero kategória mögött két lépéssel lemaradva, de nem futva ;), de egyszerűen a szívem nem akart felejteni. Meg akartam szerezni, egyszerűen csak a megfelelő alkalomig kellett túlélő üzemmódba váltanom. Kérdező, ilyennek képzeled az életed? Túlélni a napokat? Csak, hogy egyszer vele élvezhesd majd őket? Holott most is élvezhetnéd az életed, csak egy hátraarcra van szükséged, miután ránéztél. Bocsi, de tapasztalat beszél.. de a szerelmeseknek ez úgy is csak blabla.

Persze bagoly mondja.. A jelenem: belezúgtam mint vak a szakadékba, egy 40-es pasiba, aki nem magyar, és feltehetőleg bi. És ez még az a lista, ami még mindig hagy egy kis reményt.. Ámde kiderült a kedvesnek volt egy diszkrét kapcsolata, olyan de olyan diszkrét, hogy némi késéssel került tudomásomra, hogy egy házas, mégis gyanúsan biszex, 40-es faszi után csorog a nyálam... Hááát.. Nem tudom sírjak vagy röhögjek. Vagy inkább hogy együtt vagy felváltva? Lehetetlen szitu. A szívem azt mondja, van esélyem, csak figyeljek és várjak, én meg ezerrel csitítom, hogy maradjon már kussban :D Majd ha tényleg elválik, errefelé téved, és véletlen leszólít, hogy melyik út is vezet a szivemhez, nem fogom az ellenkező irányba elküldeni, de addig is, van jobb dolgom. Bozonyára van valami. Csak miután jól kisírtam-nevettem magam, alaposan át kell gondolnom.

2016. jan. 16. 00:57
 33/34 anonim ***** válasza:
* javítom, az lemaradva, de futva akart lenni. Nem nélkül.
2016. jan. 16. 01:01
 34/34 anonim ***** válasza:

* Bizonyára

Nagyonhajnaliegyvanbasszamegmiértvagyokmégfent??!

2016. jan. 16. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!