Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség várni egy férfire, aki épp kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Ő 23F én 21L2016. jan. 15. 23:01
21/34 anonim válasza:
a magyar nő szemében átlag férfi= szűznyomiluzerrondaavilágértsekéneinkábbegyedülhalokmeg férfi
22/34 anonim válasza:
Hát ha neked übermenschnek számít egy kedves, illedelmes, határozott, értelmes, humoros és vonzó (ez ugye egyéni ízlés kérdése!!) srác akkor vannak gondok. Nálam kb ezek voltak a "kiszemeltem" tulajdonságai. Nyilván nem kéne olyan aki bunkó, buta, lusta, céltalan, határozatlan, stb. Te is olyan lányt keresel gondolom, akinek minél kevesebb számodra rossz tulajdonsága van, máskülönben nem lennél boldog vele.
23/34 anonim válasza:
Keresnék, de mind bele van zúgva valami superhero-ba... Az átlag ha olyan is ahogy szuperpalit jellemezted - akkor is másodhegedűs marad. Mert az "nem olyan"...
24/34 anonim válasza:
Továbbra sem tudom ezeket honnan veszed, mert én egyáltalán nem azt tapasztalom a lányismerőseim köreiben, hogy supermenekre buknának csakis és velük járnának. Akikre nem buknak, az már tényleg az a kategória, akik egy alap szintet se tudnak hozni.
25/34 anonim válasza:
ha valóban ez lenne 1 nő kritériuma 1 párkapcsolatnál hogy a férfi legyen kedves, illedelmes, határozott, értelmes, humoros. akkor nem lenne ennyi elkeseredett férfi.ellentétben 1 ilyen férfinak aki bunkó, buta, lusta, céltalan, határozatlan mindig van valakije! keress itt kérdéseket ha nem hiszed.......
26/34 anonim válasza:
De mikor az "alap" felugrik a vizilabdázó testalkatra Beckham arcával és Bond sármosságára akkor az átlag picit kizárva érzi magát...
27/34 anonim válasza:
#25 ja de azoknak a nőikkel se stimmel minden, általában ilyen lecsúszott alakok azok is. Az olyanok nyilván nem az intelligens, normális srácokkal járnak mert azoknak meg nem kellenek :D
28/34 anonim válasza:
#26 épp ez az hogy nem az az alap, istenem xd Egy csinos (!) lányismerősömnek sincs ilyen barátja. Kicicomázott p1csákat szoktam ilyen srácokkal látni, nyilván ha ti arra buktok akkor kellemetlen ha nem vagytok olyanok :D
29/34 anonim válasza:
hagyjuk már ez a kamu dumákat már tele a padlás velük..
30/34 anonim válasza:
meg csak a pláza cicababáknak kell bunkó pasiból is elegem van.. linkeljek facebookot? melyik nő ismerősömnek van tirpák pasija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!