Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeség várni egy férfire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség várni egy férfire, aki épp kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
Ő 23F én 21L
2016. jan. 15. 23:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
8. Ha egyszer jön egy férfi, az életébe akivel minden stimm. Így is úgy is eltudja, varázsolni az a férfi. Ha akarja ha nem. Persze ha hagyná, hamarabb túl lenne rajta, inkább éld a kis életed.
2016. jan. 15. 23:17
 12/34 A kérdező kommentje:
Engem ő varázsolt el. *.*
2016. jan. 15. 23:18
 13/34 anonim ***** válasza:
88%

Lópikulát van rendben. Ezzel termelnek ki rengeteg magányos balféket. Mert ha úgy vesszük 1-1 ilyen "menő kanra" mint a kérdéses figura nyomul így 4 csaj akkor az 3 lúzert eredményez. Ez így nem egészséges. Rengetegen szorulnak ki így a dolgokból.

2016. jan. 15. 23:21
 14/34 A kérdező kommentje:
"Menő kan" XD
2016. jan. 15. 23:22
 15/34 anonim ***** válasza:
88%

Akire egynél több csaj nyumul egyidőben az tuti az. És ha úgy vesszük hogy kb. 1 ilyenere nyomul 4 csaj akkor ez nagyobb számokban még rosszabb eredményt ad ki. Százezer ilyen menő kan, kiad négyszázezer szerencsétlent akikkel nagyobb baj nincs, max nem olyan menők meg szépek és így jártak ők maradhatnak örökké egyedül, mert nem marad nekik senki. (csoda, hogy hosszútávon kihalni látszik az európai ember...?)

2016. jan. 15. 23:24
 16/34 anonim válasza:

# 8

mennyire igaz ez.. és százezres milliós népességnél ezek már valóban jelentős számok

# 15

igen látom már leírtad amire gondoltam:)

2016. jan. 15. 23:29
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem véletlen van az, hogy tök átlag srácok sírnak itt is, hogy próbáloznak rengeteget de mégis elhajtás a vége mindig. Persze, mert itt nem az van hogy aki próbálozik az nyer, hanem alapból ha próbálkozni kell már veszített. Esetleg 1-1 alkalomra összeszedhet valakit vagy féltékenységkeltő eszköz lehet (sok férfi házasságban is él így éveket). Csoda, hogy ezek a srácok meg rondának tartják magukat, vagy nőgyülőlők lesznek vagy depresszívek...?
2016. jan. 15. 23:32
 18/34 anonim ***** válasza:
47%

#15 Barátomra is nyomult valami csaj a munkahelyén plusz ott vagyok én, akkor ő már menő kan? Xd

Mellesleg egy töketlen lúzer srác akkor se kéne egy lánynak általában, ha nem lenne éppen kiszemeltje.

2016. jan. 15. 23:34
 19/34 anonim ***** válasza:
hát ha éppen szétmenőben vannak akkor talán! de igazad van akkor ezért van annyi átlagos férfi egyedül mert 1 kangorillának 3-4 csaja van egyszerre ismerek is ilyen srácot
2016. jan. 15. 23:35
 20/34 anonim ***** válasza:

Most nem erről a rétegről beszélek hanem a tök átlagról... Bár ők nálatok már "töketlen lúzerek" mert hát a kizszemelt a mérce aki kb. übermensch...

2016. jan. 15. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!