Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség várni egy férfire, aki épp kapcsolatban van?
Lópikulát van rendben. Ezzel termelnek ki rengeteg magányos balféket. Mert ha úgy vesszük 1-1 ilyen "menő kanra" mint a kérdéses figura nyomul így 4 csaj akkor az 3 lúzert eredményez. Ez így nem egészséges. Rengetegen szorulnak ki így a dolgokból.
Akire egynél több csaj nyumul egyidőben az tuti az. És ha úgy vesszük hogy kb. 1 ilyenere nyomul 4 csaj akkor ez nagyobb számokban még rosszabb eredményt ad ki. Százezer ilyen menő kan, kiad négyszázezer szerencsétlent akikkel nagyobb baj nincs, max nem olyan menők meg szépek és így jártak ők maradhatnak örökké egyedül, mert nem marad nekik senki. (csoda, hogy hosszútávon kihalni látszik az európai ember...?)
# 8
mennyire igaz ez.. és százezres milliós népességnél ezek már valóban jelentős számok
# 15
igen látom már leírtad amire gondoltam:)
#15 Barátomra is nyomult valami csaj a munkahelyén plusz ott vagyok én, akkor ő már menő kan? Xd
Mellesleg egy töketlen lúzer srác akkor se kéne egy lánynak általában, ha nem lenne éppen kiszemeltje.
Most nem erről a rétegről beszélek hanem a tök átlagról... Bár ők nálatok már "töketlen lúzerek" mert hát a kizszemelt a mérce aki kb. übermensch...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!