Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kell a nőknek?
De mással se... Ez lehet, hogy a 15 éves fruskáknál még "vonzó"...egy nőnél már semmiképp sem.
de szánalmas vagy! most linkeljek facebook adatlapot? kinek van tirpák pasija?
Nem minden nőnek. Nyilván vannak olyanok, akiknek ez kell, mert jaj, a rendes az uncsi. Aztán ezek bőgnek utána, hogy de miért nem kellek egy rendes srácnak sem... és női szemmel nézve mindegyik egy buta éretlen libuska. Igazán értelmes nők nagy többségét nem szoktam parasztokkal látni.
Őszintén állíthatom, hogy én ki nem állhatom a bunkókat, és a párom sem az (de nem is papucs... hanem tud úgy határozott és férfias lenni, hogy közben nem egy tajtparaszt).
26N
Egyet kell értenem a kérdezővel, ez igy van ahogy irja.
Másrészről sok hozzászólóval is egyet kell értenem.
Sok csaj van körülöttem s egyik sem tartozik abba "fajtába amelyik érdekel. De látható volt rajtuk hogy olyan pasik érdeklik akiknek nagyobb a hangja, többet tudnak bunkózni, kötekedni...stb...na az ilyenek nőkből szerintem nem csak nekem elegem. Miért nem jó a normálisabbik?
Normálisabb nőknél...az egyik hozzászóló jól irta xD "mint macskát sz*rni" ugy hajítanának ki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!