Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kell a nőknek?
Figyelt kérdés
Ha normális stílusban kezdek el velük beszélni,hamar leráznak.Ha viszont hozom a formámat,és bunkózok,akkor érdeklem őket.Sőt,lerázni sem lehet őket.2016. jan. 1. 12:13
11/33 anonim válasza:
Hűha... tudod, hogy ki vagyok?? Hmm.. érdekes, akkor gyerünk hajrá, mond meg, hogy ki vagyok!
Megsúgom, 100%-ban, hogy mellé fogsz lőni!
12/33 anonim válasza:
Az garantált, hogy hozzám maximum 1 bunkó beszólásod lenne.
Nem bírom a primitív seg*fejeket.
13/33 A kérdező kommentje:
Miért kell személyeskedni?
Látom,fáj az igazság...:/
2016. jan. 1. 14:14
14/33 anonim válasza:
Igen, minden nőnek ez kell, különösen azoknak, akik váltig tagadják. Persze az jobban számít, hogy hogy nézel ki, de ha külsőre határeset vagy, akkor csak bunkó stílussal van esélyed.
16/33 anonim válasza:
Nem. A mostani elettarsamnal ertekeltem es most is ertekelem a kedves udvarias stilust. Ha unatkoznek, akkor kitalalok magunknak programot. ( buli, seta, futas, tenisz, konditerem, szauna-mindenki fizeti a sajatjat.) Soha nem unatkozunk. ( Megismerkedesunk elott sok bunkozo probalkozo volt, veluk nem akartam tovabbi talalkozast.)
Pont ilyen stabil, megbizhato ferfire van szuksegem.
N
17/33 anonim válasza:
hagyjuk már ez a bunkó pasi magabiztos dumát mert már unalmas
18/33 anonim válasza:
Én az 1%-ba tartozom. Nem szeretem a bunkó embereket.
19/33 anonim válasza:
Nálatok is így jelenik meg a #12-es hozzászólás? [link]
20/33 anonim válasza:
18 hányszor hallottam már ezt annyi ezresem lenne már nem itt lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!