Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kell a nőknek?

Figyelt kérdés
Ha normális stílusban kezdek el velük beszélni,hamar leráznak.Ha viszont hozom a formámat,és bunkózok,akkor érdeklem őket.Sőt,lerázni sem lehet őket.

2016. jan. 1. 12:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
56%
#19: Ki nem állhatom a bunkó embereket. Semmilyen szituációban, főleg nem közelebbi ismeretségi körben. És szerencsére nincsenek is ilyenek. Tudod, ki mit vonz. Te úgy látszik, a primitív lányokat.
2016. jan. 1. 15:03
 22/33 anonim ***** válasza:
46%
21 hát a nő ismerőseim nem primitívek akiknek bunkó pasijuk van
2016. jan. 1. 15:06
 23/33 anonim ***** válasza:
75%
Az én párom normális volt, normálisan beszélgettünk, ezért szerettem bele. De sajnos az újdonsült haverjai jól megváltoztatták, és olyan pasi lett belőle, mint amit leírtál. Komolyan mondom, gyűlölöm. Nem csak kiszerettem belőle, gyűlölöm! Bármit megadnék azért, hogy kitakarodjon az életemből, még akkor is, ha soha senkim nem lenne utána. Én utálom az ilyen pasikat. Eddig össz-vissz 4 pasim volt, egyik se volt bunkó. Én a szolíd, visszafogott, normális srácokat szeretem, akikkel lehet beszélgetni, sétálni, akik nem akaszkodnak rám, és nem aláznak porig bárki előtt.
2016. jan. 1. 15:06
 24/33 anonim ***** válasza:
61%

Mire volt jó feltenni ezt a kérdést?

Ha csak lázítani akartad vele a népet, akkor sikerült.

(A férfiak válaszolnak a nők helyében is, elhiszik hogy csak nekik lehet igazuk, az őszinte női válaszok meg le vannak pontozva. Tényleg jó ez nektek, hogy itt kiélitek a nőgyűlölő hajlamaitokat? Ilyen látványosan utáljátok a nőket és még csodálkoztok, hogy nincs barátnőtök...)

2016. jan. 1. 15:20
 25/33 A kérdező kommentje:
Én tényeket írtam.Erről kértem ki a véleményeteket.
2016. jan. 1. 15:23
 26/33 anonim ***** válasza:
36%
24 de ostoba vagy istenem.....
2016. jan. 1. 15:24
 27/33 anonim ***** válasza:
56%
Nálam még nem próbáltad. Garantáltan nem állnék veled szóba, ha paraszt vagy! De mással se... Ez lehet, hogy a 15 éves fruskáknál még "vonzó"...egy nőnél már semmiképp sem.
2016. jan. 1. 15:35
 28/33 anonim ***** válasza:
44%

neveletlen, magabiztos bunkót láttam már, három éve nincs nője :-) nem ezen múlik.

társkeresőn sem hiszem, hogy a "szia, akkor miért is fogsz visszautasítani? Na mindegy, nálad sokkal jobb nők is vannak " nyitószöveggel fogod meg

2016. jan. 1. 15:36
 29/33 anonim ***** válasza:
28%
#28: Kivéve ha rohadt jól néz ki az ipse (meg van egy képe, amin a saját 7-es BMW-jéből thumb up-ol kifelé). Akkor megbocsátható a taplóság, igaz? :)
2016. jan. 1. 15:39
 30/33 A kérdező kommentje:

De mi ez a felállás,csak azért mert te nő vagy?

Lehet,hogy szóba sem állnék veled,nemhogy te visszautasíts engem.

2016. jan. 1. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!