Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a feminizmusról?
#14: A házimunkát jobb helyeken elosztják. Ha tanultál volna, akkor nem kéne "igavonó barom" módjára dolgozni.
Csak elárulom, a annó a bátyám is volt otthon a gyerekkel, pedig diplomásként nem keresett rosszul, de a sógornőm jobban. És milyen meglepő, azóta is harmonikus a házasságuk, mert azt tesznek hozzá a kapcsolathoz, amit éppen akkor tudnak.
2015. dec. 29. 02:13
Láttatok már fácántyúkot és fácánkakast? Főleg a Pesten felnőtt szobalényektől kérdezem akik az MTV-n nőttek fel. Amikor ennek a madárnak a hím és a nőstény egyedei is egyformán fognak kinézni és viselkedni majd elhiszem, hogy van létjogosultsága a nemek közti egyenlőségnek. Különböznek egymástól, de ugyan úgy fontosak mind a ketten és nem lázadnak a tyúkok, hogy olyanok akarnak lenni mint a hímek. Pedig ott aztán tényleg az van amit a hímek akarnak. És mondhattam volna szinte bármilyen más élőlényt a Föld biodiverzitásából aminek mi is a részei vagyunk.
2015. dec. 29. 02:36
"Szerintem az "igazi" feministák hisznek a pénisz - punci 1:1 arányú cserében"
- szerintem azért ez nem mond el egy feministának, leszedi a fejed
Baj is volna, ajjaj, ki győzné azt pénzzel????
2015. dec. 29. 02:51
2:50 Már nem írom le, mert aludni is kéne. Különben sem lehet, olyan hosszú szöveget kiírni, és kidobatni sem akarom magamat az oldalról.
De már néhány hozzászólásban olvashattátok. "femináci" az én szójárásom is. Jó párral, összeszólalkoztam már. A napokban is.
2015. dec. 29. 02:53
Küzdenek az egyenjogúságért,de azért pár dolgot meghagynak maguknak...
Pl,hogy férfi dolga a kezdeményezés.A férfiak küzedenek a kegyeikért,ők meg büszkén válogatnak...Na,ez maradhat.
2015. dec. 29. 02:53
17-es vagyok. Remélem bele veszik a programjukba azt is, hogy mivel egyenlő bánásmódot akarnak mehetnek nők is kukásautóra dolgozni, szennyvíz vezetéket tisztítani.
2015. dec. 29. 02:59
#16: Akkor te megrekedtél az állatok szintjén?
2015. dec. 29. 03:05
Nőként a véleményem röviden annyi, hogy az alapeszmének abszolút van létjogosultsága, de napjaink egyes feministáinak hála már önmaga paródiájává vált az egész.
2015. dec. 29. 03:19
Mi az ember szintje ezen a téren szerinted? Nem lehet azonosan bánni a férfiakkal és a nőkkel. Bár én nem bántam volna annó, ha nem két külön öltözőben öltözünk a lányokkal. Ha egyenlőségről beszélünk és egyenlő bánásmódról meg elhagyjuk a nemek közti megkülönböztetést, akkor szerintem a januári félévtől öltözhetnek a lányok a srácokkal. Vagy itt azért ne legyen egyenlőség?
2015. dec. 29. 03:22
#24: Lehet, mosolyogni fogsz, de annó jártam küzdősportra, nem volt külön öltöző, együtt öltöztünk a fiúkkal. És hidd el, semmi extra nem volt benne. A strandon többet látsz.
2015. dec. 29. 04:01
Kapcsolódó kérdések: