Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a feminizmusról?

Figyelt kérdés
Az alap öteltrõl és a kivitelezésrõl.

2015. dec. 29. 01:10
 91/132 anonim ***** válasza:
82%
Ebben teljesen igazad van, én is így gondolkodok róluk. De a kommentelő szerintem csak példaként hozta fel őket, arra utalva, hogy mit élünk a sok magyar szülésével, ha utána kivándorolnak mert itthon nem tudnak megélni.
2016. jan. 3. 17:54
 92/132 anonim ***** válasza:
63%

'Mert néhány évtizeddel ezelőttig alap dolog volt az, hogy egy nő szülni akarjon. Néhány évtizede csökken a magyarság születése.'

Ja vagy, csak nem volt elég jó fogamzásgátló és felvilágosítás, meg a férjüket sem nagyon érdekelhette, ha éppen megerőszakolta őket. Nem gondolkozol te egy kicsit rózsaszínben? :D Nehogy azt hidd hogy régen mindenkinek ez volt élete legnagyobb vágya... Csupán beltörődtek mert nem tehettek mást.

Aki meg a katonáskodást illeti, nem imádjuk már őket olyan nagy hősként, amikor csak azért mentek mert kötelező volt! A nők meg nem azért maradtak otthon, mert olyan kényelmes volt nekik, hogy a hős férfiak őket védik. Ma már a nők is megvédhetik az oszágukat és semmivel sem rosszabbak benne mint a férfiak.

2016. jan. 3. 18:06
 93/132 anonim ***** válasza:
4%
Megerőszakolta, meg nem volt fogamzásgátló. Pff. Nem minősítelek. Tisztelet is hiányzik belőled. Azokért az emberekért akik a hazáért mentek, mert menni kellett, voltak gyávák akik elmenekültek. Ők az életüket feladták a nemzetért. Te három gyereket nem vagy hajlandó szülni, mert te a szabadságodban így látod ezt jónak. Ők is szerettek volna sok dolgot, ha mást nem, élni. De széttépte őket a fagyban a gránát. Akkor kit tartasz te valamire? Ki neked a férfi? Mi neked a haza? El vagy tévedve. Ez a föld nem azért lett itt, mert mindenki azt csinált amit kedvére akart. De a te gondolataid és cselekedeteid ezt elpazatolják, semmibe veszik. A női katonákat hagyjuk is. Az maga a vicc. Nem az a vicc amit csinálnak, hanem maga a gondolat, hogy nő kezében fegyver és megy gyilkoni. Szép! Az a női focival vetekszik. Mondom én, hogy nem vagytok egészségesek, megromlottatok. Gyökértlen, öncélú emberek vagytok akiket csak az önös érdekek vezérelnek. Nem tudtok tisztelni, nem tudtok megbecsülni. Semmibe veszitek azt amit mások az életük árán is védtek. A fogyasztói társadalom értékei lettek a meghatározóak. A pénz számít amiből a materiális vágyaitokat ki tudjátok elégíteni. Az számít, hogy a selfie a Facebookra melyik tengerparton készült és a körmösnél milyen új patkót ütöttek az ujjaitok végére.
2016. jan. 3. 18:32
 94/132 anonim ***** válasza:
50%
Férjül megerőszakolta őket. Ez megmosolyogtat.
2016. jan. 3. 18:36
 95/132 anonim ***** válasza:
100%

Hjaj, nem lehetsz ennyire béna, pont, hogy iróniából írtam a "büszkét".

Egyébként meg tanulj egy kis történelmet, női hadvezérek, uralkodók stb. Tudod nemcsak a Római Birodalomból áll a történelem ahol kvának tartották a nőket, majd az arra ráépülő feudalizmusból, ahol meg szolgának (hozzáteszem a férfiakat is).

Egyébként, ha ennyire nagymagyar vagy, akkor tisztában kéne lenned a szkítákkal és az ott uralkodó nemi viszonyokkal, illetve gondolkozz el a magyar uralkodónőkön, szent királykisasszonyokon meg azon, hogy miért Szilágyi Erzsébetnek vagy Zrínyi Ilonának hívjuk a nagy asszonyaikat és nem Hunyadinénak és Rákóczinénak.

2016. jan. 3. 18:51
 96/132 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj nagymagyar bácsival, hogy nem egy világban élünk. Ő még a világháborús Magyarországon él, én itt, 2016-ban. Van igazság abban amit mondasz, nem mondom, de nem nem nem és nem fogok 3 gyereket szülni, mert egyrészt, őket el is kell tartani. Ma Magyarországon nem olyan a családpolitika és nem annyi a kereset, hogy vígan megéljen egy 5 tagú család. Amiből mi ketten a párommal vígan elvagyunk és utazunk, abból 5-en nyomorognánk. És igen, a mai világban a sok-sok hátrány mellett pont az a szép, hogy azt tehetem amit akarok. Kiteljesedhetek a munkámban, oda megyek ahova szeretnék, azt teszem amit akarok. Szeretem Magyarországot, szeretem, hogy magyar vagyok, de ne haragudj, eléggé elvakult gondolat lenne, csak azért szülni 3 gyereket, hogy nehogy elfogyjunk. Nekem ezt nem veszi be a gyomrom.
2016. jan. 3. 18:58
 97/132 anonim ***** válasza:
32%
Nem csak a nemzet fennmaradását szolgálja a gyerek, hanem jó esetben a családja boldogságát. Csak kérdés az, hogy kinek mi okoz boldogságok. Vannak maradi amberek akiknek a gyerek és vannak komoly modern emberekakiknek az utazgatások és a materiális javak nyújtanak boldogságot. De szerintem hagyjuk ezt az egészet. Azt csináltok amit akartok.
2016. jan. 3. 19:17
 98/132 anonim ***** válasza:
86%

"Csak kérdés az, hogy kinek mi okoz boldogságok"

Köszönöm, szerintem itt befejezhetjük, ez lenne a lényeg. :)

2016. jan. 3. 19:19
 99/132 anonim ***** válasza:
64%

"Vannak maradi amberek akiknek a gyerek és vannak komoly modern emberekakiknek az utazgatások és a materiális javak nyújtanak boldogságot."

nem csak ez a kettő van... bár az utazgatás elég jó dolog. szélesíti a látóköröd, és elég nagy a Föld ahhoz, hogy ne csak a saját kis országodat akard látni és ismerni.

én pl szeretek zongorázni, zongorára zenét szerezni, számítógépes játékokkal játszani, játékot programozni, olvasni, kirándulni, mozogni, festeni, és még elég sok dolgot. ha egy gyerek csüngne a hátamon, elég nehéz lenne magammal foglalkozni. és mások is vannak így. nevezheted önzőségnek, vagy aminek akarod, de miért lenne jó az a gyerekemnek ha megszülném, miközben a hátam közepére se kívánom? legalábbis most még. és nem tévé nézésre kell az idő, meg a vásárlásra, facebookra. szomorú, ha neked csak ez a két véglet létezik.

egyébként a rák tényleg ilyen új dolog azért valamennyire. főleg a táplálkozáson múlik. pl vannak olyan törzsek, ahol nincs is jelen ez a betegség manapság se, mert ilyen halászó népek, nagyon egészségesen élnek. de ez nem tudom hog jött ide. az hogy van rákos megbetegedés nem von le azoknak az értékéből, akik erre keresnek gyógymódot és ezzel foglalkoznak a gyerek helyett. egyébként manapság már viszonylag sok nő van jelen a tudományos életben. a nővérem pl biológus. egész nap csak kutat, minden idejét a laborban tölti, szabadidejében is a kutatásával foglalkozik. az ilyen emberek viszik előre a világot. sokra megyünk a rengeteg buta gyerekkel, akiket csak úgy potyogtatnak magukból, mert hogy nehogy már elfogyjunk... és van akinek ennyi elég, ennyi az életcélja... de vegyük úgy, hogy ez most csak a személyes preferenciám.

ettől függetlenül sem jön senki ahhoz, hogy megmondja nekem, hogy mennyit szüljek, mit kezdjek a szabadidőmmel, és ez alapján ő megítélje, hogy én milyen haszontalan és erkölcsileg 0 vagyok...

én sem bántom a gyerekeseket, akik erre vágynak, nekik miért kell engem bántani?

anyámat és korabelieket felesleges lenne megkérdezni, hogy mi teszi őket boldoggá. ők még eléggé le vannak maradva a jelenhez képest, a legtöbb emberben még ma is a régmúlt elvárásai élnek (lásd itt is pl). szóval tudom, hogy anyámat az teszi boldoggá, hogy vagyunk neki mi gyerekek, de ez mit számít? mert neki ez a jó, ezért nekem is? és ha téved? régen azt hitték, hogy a Föld lapos. régen alapvető volt, hogy mindenki keresztény...

szerintem annál jobb, minél több dolog érdekel és tesz boldoggá, vagy nem?

2016. jan. 3. 19:37
 100/132 anonim ***** válasza:
78%
61% rád igaz a mondás: "más farkával verni a csalánt". Könnyen osztod az észt úgy, hogy te nem vagy nő és a dolgok, amiket elvársz, nagy része rád semmi hatással nincs és fogalmad sincs milyen átélni őket. Kiváncsi lennék akkor is így terjesztenéd-e az igét ha nő lennél a mai világban, és mennél-e engedelmes feleségnek, tenyészállatnak. Vagy ha a jövőben lehetővé válna, hogy a férfiak is szüljenek. Akkor állnál elsőként a sorba, hogy megtedd a kötelességed? Én támogatom! Addig én elmennék helyetted katonának.
2016. jan. 3. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!