Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a feminizmusról? NŐK és férfiak egyaránt
Érvek, ellenérvek mellette/ellene.
Ha lehet akkor a Nők/lányok írják oda hogy ez az ő véleményük.
Az egyenlőség jó és igazuk van a nőknek, hogy kiállnak a jogaikért, meg ilyenek. Viszont amikor minden apróságért rinyálnak, mindent zokon vesznek és a seggüket a földhöz verve hisztiznek, olyan dolgok ellen, ami az ő feladatuk lenne, mint pl: "Szüljek gyereket??? Csak mert nő vagyok, már muszáj anyának lennem??? Hát ez milyen már..." , "Elvárod hogy főzzek, rád??? Miért kéne megtanulnom főzni??? Ha zabálni akarsz, majd megcsinálod magadnak..." , Mi az, hogy én nem lehetek spermadonor hee??? Csak azért mert nő vagyok, te elnyomó g*ci..."
Meg az is zavaró, hogy annak ellenére, hogy minden téren 100%-os egyenjogúságot akarnak aztán ha megkapják, azt, hogy: jól van akkor cipeld, te a cuccaidat, meg ha egy vitába jól pofán vágják őket, meg nem engedik előre mondjuk a buszon, mert a 100%-os egyenjogúságba ilyen nincs....
#7: a feminizmus nem arról szól, hogy a nők mindent a férfira hárítanak rá! Mellesleg meg az utolsó megjegyzéseid már az ILLEMTANBA tartoznak bele, nem a feminizmusba, te jól szituált úriember...
A feministák a nők leminősítése ellen szólalnak fel. Mondok itt egy olyan semmitmondó példát, mint mikor egy férfi azt mondja, a nők nem tudnak vezetni. Mintha nem lenne ugyan ilyen férfi, mintha nem lenne autóversenyző nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!