Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a feminizmusról? NŐK és férfiak egyaránt
Érvek, ellenérvek mellette/ellene.
Ha lehet akkor a Nők/lányok írják oda hogy ez az ő véleményük.
Hát az ilyen nőknek nem csoda hogy ez a gondolkozásuk.
Ki akarna ezekkel szexelni?
Nem véletlen hogy a szép nők között nem sűrű a feminista....
Megszületett az antifeminista mozgalom, itt pontosan leírják, hogy mik is a problémák a feminizmussal:
Jó az egyenlőség, azonban
régen egy nőnek ezek voltak a dolgai: gyereknevelés, főzés, mosás, takarítás és közben otthon volt. Persze akkor még körülményesebb volt a házimunka, mint manapság.
Most ugyanez, de persze modernebb gépekkel de akkor is. És mindez munka mellett még utána is robotolnia kell. És ez persze hogy stresszel jár.
Magamból kiindulva, hát én nem szavazok, soha nem is fogok. És én ezt így nem csinálnám, tehát nekem meg biztos hogy nem lesznek gyerekeim.
A feminizmus jól indult, hisz olyan jogokat biztosított a nőknek, amik amúgy alapból is kellett volna, hogy járjanak nekik.
Mára a kezdeti feminizmusból szinte semmi sem látszik, a mai feminizmus elfajzott és elhibázott, hamis képet állít a nőknek, ezzel megkeserítve saját magukat + a férfiakat.
Egyik végletből a másikba estek.
elsore ferfias kemeny nok ugranak be, akik nagyon nem vonzoak:D
de kell ezis, hogy tenyleg vivjak ki a jogaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!