Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a feminizmusról?
'De lehet erre különlegesen tekinteni, mert engem például nem hat meg az amerikaiak területfoglalása amikor legyilkolták az indiánokat, viszont büszkén gondolok azokra akik a törököktől védték meg az én hazámat,'
Igen, és azt a részt, amikor rettegésben tartották Európát, kegyesen elfelejted... xD
Azt meg nem várhatod az emberektől, hogy önként szenvedjenek. Ha én külföldön találok jobb munkát, akkor oda fogok menni, mert baromira elegem van belőle, hogy egész életemben 15 fokos lakásban kellett élnem télen, hogy meg kellett gondolni, hogy mit eszünk, hogy százszor összevarrt ruhákban kellet járnom, hogy mindenből kimaradtam amiből a többiek nem, csak azért mert az anyám hősiesen szült 4 gyereket ahelyett, hogy karrieret épített volna. Hát mondhatom nekem ettől nagyon jó lett. Sajnos a szeretete meg a hősies magyarsága nem fűtött be télen.
Ezt kellene elérni, hogy ezek az emberek ne csak a saját javaikat akarják, mert széthúzzák a nemzetet. És ha már mindenki elment és nem maradt itt senki vagy jöttek helyünkbe mások akkor azok az amberek is elvesztek akik elmentek ebből az országból. Lehet, hogy máshol megszámolják a zsebükben a pénzt, de mit ér az. Itthon sem halna éhen, mert annyira nem rossz itt. És lehet, hogy a jövőben megerősödnénk és stabilabban élhetnénk itt, tovább a hazánkban ahhova minden köt minket. Ehhez kitartás, elszántság és hit kellene. Összefogás ami 1000 évig itt tartott minket. Csak hanyatlani látszik. Én nem vagyok nagymagyar, csak egy szimpla polgár. Én csak a szívemen viselem a valódi nagyok építményét.
"A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell."
Ezek sem az én szavaim, így talán ismerősek lehetnek még valakiknek.
Tehát mi bánthatjuk Európát, bezzeg az amcsik rondák amiért kiirtották az indiánokat. Logikus.
Tehát szerinted akkor az életnek arról kellene szólnia, hogy "éhen azért nem halunk"? Ennyi? Miért jó ez nekünk? Miért jó az a gyerekeinknek ha azt látják, hogy a szüleik szenvednek és velük együtt ők is? Nekem a mai napig az egyik legnagyobb trauma, hogy láttam a szüleim szenvedni a pénztelenség miatt. Miért jó ez akárkinek? Valóban az egész életnyi gürizés és szenvedéskéne az élet célja, hogy aztán a halálos ágyunkon visszagondoljunk az egészre és hős magyarnak érezhessük magunkat 5 másodpercig? Hát kösz, valahogy ez engem nem dob fel, én inkább felcserélném azt a 5 másodperc hősi érzést egy jólétben eltöltött, nyugodt életre. Gondolom neked ezt nem kellett megtapasztalnod, mint ahogy a női dolgokat sem, azért tudod ilyen jól megmondani a tutit. Plusz férfi létedre nyálasabban nem is gondolkodhatnál. Sajnos a való élet nem ilyen, ahogy te megálmodtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!