Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem, vagy várjak?
21 éves vagyok, de minden értelemben és tekintetben érintetlen. Pedig nem vagyok csúnya, visszajelzések alapján éppen ellenkezőleg.
Azt hogy szűz vagyok, nem szégyellem. Viszont az, hogy még soha nem csókolóztam, kicsit kellemetlen, mert félek, hogy ha egyszer alakulna valami valakivel, ez furcsa lenne, és annyira béna lennék, hogy el is ijeszteném az illetőt.
Szóval arra gondoltam, hogy elmennék egy szexuális szolgáltatást nyújtó sráchoz, és fizetnék érte hogy megtanítson csókolózni. De csak csók, és semmi más.
Tudom, ez nagyon ciki, és talán el is kapnék valamit...:S
De azt hiszem, ha valakivel úgy alakulnának a dolgok, nem lennék képes rá a gátlásaim miatt, mert azt hiszem végtelenül béna lennék, és nem akarom ezzel elrontani...Mégis csak 21 éves vagyok, ennyi idősen ha még nem történt semmi az ember lányával, azt hiszem akkor is arra gondol mindenki, hogy valami nem stimmel az illetővel, ha nem úgy van.
Mit gondoltok?
Szerintem ez egy nagyon nagy butaság!
Ha megkedvel egy srác, el fog fogadni olyannak amilyen vagy. Sőt még örülni is fog annak, hogy ő lesz neked az első minden êrtelemben. S ha véletlen mégsem így tenne, akkor még időben kiderült, hogy milyen is valójában.
Tehát én nem ajánlom, de a te döntésed.
Szerintem ezert fizetni hulyeseg. Nekem egyaltalan nem lenne problema,meg orulnek is neki,hogy nem voltal meg massal. Amugy menj el szorakozohelyekre ,ott szamtalan eselyed van csokolozni,tuti lesz olyan srac aki bejon. (ui.: nalam akciosan elsajatithatod a csokolozas muveszetet,de csak mert karacsony van!)
20f
Ne csináld!! Várd meg az igazit!! Csak hidd el!
Nagyon nagy érték ez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!