Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagált így a barátom?
Nem kombinálod túl? Nem a francokat nem!
A családok 99%-a mostanában bevásárlólistával császkál boltból ki/be, valami mégis lemarad, kimarad. Természetes, hogy elfelejtünk dolgokat és bocsánat, hogy anyuka fel meri hívni a fiát, hogy hazafelé jövet azt vagy azt még intézzen el - mert a királylány megsértődik ezen...
Miért baj az, hogy naponta áthívnak, felhívnak? Ha utálnának, akkor meg azért sírnál.
A fát velük kell megvenni... nahát, ez a legnagyobb katasztrófa, hogy anyós is ott akar lenni...
Igen, inkább ne mondja el, hogy mit gondol a családodról, ha neked ez már sok.
Tegyél valamit a romantika érdekében
Lepd meg a barátod és egy jó kis szexxel koronázd az estét, utánna meg az ágyban összebújva mond meg neki,hogy mennyire hiányzik ez neked, és milyen jó lenne ha meghittség lenne veszekedés helyett.
3-as! Engem nem zavar ha jó a kapcsolata, vagy ha valamilyen fontos ügyben keresik egymást, de nekem sok ez a kötődés, sok ez hogy óránként keresik felesleges dolgok miatt. És a többi. Hogy őszinte legyek, már lassan olyan érzésem van, mintha egy ex nő hívogatná a páromat folyton. Szeretnék én ebédet készíteni a páromnak, vagy kettesben elmenni vele egy étterembe, de így....
4-es, a párom nem valami romantikus alkat, legutóbb is a lakás másik feléből kérdezte meg, hogy akarok-e szexelni...
Tényleg kissé furcsa, de féltékenykedéssel semmit nem érsz el. Barátkozz a családjával, vágj jó képet, segíts nekik, stb. És amikor már összebarátkoztál az anyósjelölttel, említsd meg neki, hogy jó lenne már egy kicsit zavartalanul kettesben lenni a barátoddal.
Az hogy ő ezen így kiakadt, az azt jelzi, hogy kényes téma számára, a barátoddal semmire nem mész. Ha megint felhozod a témát, majd megint kiakad. Szép lassan talán be tudod neki adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!