Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért reagált így a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált így a barátom?

Figyelt kérdés
Mostanàban az anyukàja folyton mindennel felhìvta. Tegnap este is 3szor csak mert elfelejtett valamit. Meg hogy minden nap menjünk àt hozzàjuk. Fàt is velük kellett megvenni. Stb... szòltam a baràtomnak hogy ez màr sok. Ő kiakadt hogy mi a baj ezzel meg hogy èn nem vagyok normàlis meg inķàbb nem mondja el mit gondol az èn csalàdomròl.
2015. dec. 22. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kombinálod túl? Nem a francokat nem!

A családok 99%-a mostanában bevásárlólistával császkál boltból ki/be, valami mégis lemarad, kimarad. Természetes, hogy elfelejtünk dolgokat és bocsánat, hogy anyuka fel meri hívni a fiát, hogy hazafelé jövet azt vagy azt még intézzen el - mert a királylány megsértődik ezen...

Miért baj az, hogy naponta áthívnak, felhívnak? Ha utálnának, akkor meg azért sírnál.

A fát velük kell megvenni... nahát, ez a legnagyobb katasztrófa, hogy anyós is ott akar lenni...

Igen, inkább ne mondja el, hogy mit gondol a családodról, ha neked ez már sok.

2015. dec. 22. 08:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott, hogy nem velük járok, és már romantika sincs a párkapcsolatunkban. Ünnepek jönnek, ez más. De felesleges apróságokért engem sem hívnak fel. Meg ez a kötődés nekem egy kicsit túl sok.
2015. dec. 22. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom eddig sem voltak ismeretlenek a családon belüli viszonyaik előtted, kötődés, napi kapcsolattartás. Nem tudom, mit vársz, ennek ismeretében olyan pasit kellene keresned, aki az elvárásaidnak megfelel, csak Te létezel, és lehetőleg ne legyen jó kapcsolat a rokonokkal, mert akkor nem kell mással foglalkoznia.
2015. dec. 22. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Tegyél valamit a romantika érdekében

Lepd meg a barátod és egy jó kis szexxel koronázd az estét, utánna meg az ágyban összebújva mond meg neki,hogy mennyire hiányzik ez neked, és milyen jó lenne ha meghittség lenne veszekedés helyett.

2015. dec. 22. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:

3-as! Engem nem zavar ha jó a kapcsolata, vagy ha valamilyen fontos ügyben keresik egymást, de nekem sok ez a kötődés, sok ez hogy óránként keresik felesleges dolgok miatt. És a többi. Hogy őszinte legyek, már lassan olyan érzésem van, mintha egy ex nő hívogatná a páromat folyton. Szeretnék én ebédet készíteni a páromnak, vagy kettesben elmenni vele egy étterembe, de így....

4-es, a párom nem valami romantikus alkat, legutóbb is a lakás másik feléből kérdezte meg, hogy akarok-e szexelni...

2015. dec. 22. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt lenne az ideje, hogy leszakadjon a ciciről.
2015. dec. 22. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Tényleg kissé furcsa, de féltékenykedéssel semmit nem érsz el. Barátkozz a családjával, vágj jó képet, segíts nekik, stb. És amikor már összebarátkoztál az anyósjelölttel, említsd meg neki, hogy jó lenne már egy kicsit zavartalanul kettesben lenni a barátoddal.

Az hogy ő ezen így kiakadt, az azt jelzi, hogy kényes téma számára, a barátoddal semmire nem mész. Ha megint felhozod a témát, majd megint kiakad. Szép lassan talán be tudod neki adagolni.

2015. dec. 22. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!