Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy nem reagált rá?
A baràtomnak màr kimondtam, hogy szeretlek. Erre ő is visszamondta, hogy ,,én is,, -aztàn nézett ràm és mondta még hogy ,,de nem tudom kimondani azt a szót,, Elmesélte nekem koràbban hogy sok csalódàson ment keresztül... Azóta a langyos teàt is fújja.. Elmondta azt is hogy amikor kimondta hogy ,,szeretlek,, utàna vége is lett a kspcsolatainak.. Volt egy olyan eset hogy üzenetbe küldtem neki egy szivet ő is visszaküldte. Aztàn most a legutóbbi beszélgetéskor irtam neki hogy ,,szeretlek,, de nem irt rà vissza semmit. Ez most baj?? :(
27 évesek vagyunk mindketten.
Köszönöm a vàlaszokat!
Ha nem írod oda, hogy 27 évesek vagytok a probléma alapján azt mondanám 18 talán... jóindulattal.
Ne erőltesd. Majd kimondja ha kész lesz rá. Érzed hogy szeret? Jó vele? Akkor ne csinálj problémát abból, ami nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!