Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok egy ilyen dühkitörésre?

Figyelt kérdés
Reggeli közben vitatkoztunk a pàrommal, nem volt semmi extra egy nagyon kis elenyèsző aprósàg miatt kaptunk össze. Olyan helyre tettem valamit ami szerinte nem volt jó ötlet, őt zavarja szerintem viszont jó helyen van az ott, szóval tènyleg egy semmisèg...Erre minden előjel nèlkül olyan dühkitörèse lett hogy a kajàt amit kèszítettem neki tànyèrostul földhözvàgta, repültek a szilánkok szanaszèt...aztàn otthagyott és azóta nem kommunikàltunk...Nagyon ilyesztő volt és az a legrosszabb hogy ezt most nem tudom mire vèlni, làttam màr koràbban is nèhànyszor dühösnek de mindig volt rà oka most viszont làtszólag semmi...attól tartok, hogy titkol előlem vmit...Vagy csak rèmeket làtok?
2015. jún. 11. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Más oka van,csak ez a pici dolog hozta ki belőle a hülyeséget.Mondd meg neki,hogy mondja el őszintén mi az apja faca baja van.
2015. jún. 11. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ez eléggé ijesztő. Ülj le vele beszélni, mert tuti, hogy valami más baja van.
2015. jún. 11. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen,ez nagyon gyanús. Valami lehet a háttérben...

Kérdezz rá,ha megvan a kellő bizalmi szint köztetek,el fogja mondani.

2015. jún. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!