Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ha egy Fiú-Férfi ezt mondaná nektek: "Csak szexelni akarok veled! " Akkor mit reagálnátok? Mit tennétek?
Én nem erre utazok, ezért elutasítanálak, de(!!!):
Sokkal gerincesebb az, ha ezt meg is mondod, minthogy sokan szédítik a csajokat, aztán 3 menet után lapátra vannak rakva. De valószínű lesz olyan is, aki ebbe belemegy.
Valami ilyesmit mondanék válaszként:
" Ne haragudj, de én ilyesmibe nem megyek bele, viszont azt tisztelem benned, hogy ilyen őszinte vagy és kerek-perec megmondod - intelligensen, nem köntörfalazva - , hogy mit szeretnél. Úgyhogy az őszinteséget nagyon köszönöm, de sajnálom, nemet "kell" mondanom. Viszont biztos találsz mást, aki benne lesz. :) "
És teljesen kedves maradnék, nem akadnék ki rajta, ha ezt tényleg normálisan, kulturáltan mondja el nekem. Aztán ha nagyon-nagyon-nagyon bejönne nekem is (vagy esetleg pont az a személy lenne, akiért jelenleg is megőrülök), akkor az is lehetséges, hogy benne lennék. De ehhez tényleg iszonyat nagy vonzalom kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!