Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ha a barátnőm magassarkút hord, ez fiúként miért olyan fura?
Nincs semmi ilyesmi fétisem, egyszerűen azt szeretem, h szexi, nőies ha rajta van és a legjobb ha igazán magas cipőt vesz fel akkor kb egymagas lesz velem, így azért sokkal jobb smárolni v épp táncolni, megölelni stb
Mindenhol azt hallom h a srácok utálják a magassakrút meg nem értik miért hordják a nők mert őket ez egyáltalán nem érdekli.
A csajoktól is kapom a hideget meleget h én elvárom h ők fájdítsák a lábukat, még a barátnőm is kiakad, ha mondjuk szólok neki h gyakrabban hordhatna.
Ezekszerint csak énnekem számít ez egy lány öltözködésében?
Abszolút érthető. A legtöbb nő eleve azért hordja, mert kihangsúlyozza a fenekét és a mellét, szóval nem csodálom, ha megtetszett.
Ettől függetlenül én például sosem hordanék magassarkút egy férfi kedvéért sem, és gondolom nem én vagyok az egyetlen. Szóval a pártalálásban azért csökkenti az esélyeidet, de a lányok is ok nélkül hisztiznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!