Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki csak tetszik de nem szeretem de ő meg már szeret. Hogy mondjam meg neki, hogy ne tűnjek tuskónak, hogy bocsi de nem!?!
Na most a frászt hoztad rám :D Én a lány oldalról vagyok, és pont ettől félek, hogy nem engem választ a srác, hanem a másik lányt. Megvan köztünk a szimpátia, meg tudja mit érzek, szóval már csak döntenie kell.
Én azt mondom, h amint ez tisztázódott benned, kerek perec mond meg neki. Biztos h rosszul fog neki esni, meg kiborul, de ez a legjobb, amit tehetsz, mert amíg em szólsz, remélni fog. Hány évem ment már el fölösleges reménykedéssel...
Szóval csak mind meg neki, h nagyon tetszik, de nem hiszed, h ennél többet fogsz érezni. És ha elkezdi, h de próbáljátok meg és majd kiderül: ha nem érzed h kialakulhat, akkor ne menj bele.
Igazából mindegy mit csinálsz, te leszel a rossz... (ha csak nem egy különlegesen intelligens lányt fogtál ki, aki megérti, akkor viszont azért lehet mégiscsak el kéne gondolkoznod rajta [h a lány érdekében is szóljak azért vmit, bajtársi kötelességemnek tartom])
Bocsiii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!