Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tetszik nektek, ha egy lány ilyen hajat hord? Nem kelt nálatok igénytelen, lenyalt hatást, hogy hátra van fésülve és úgy van összegumizva?
2015. nov. 25. 18:22
3/12 anonim válasza:
Teljesen átlagos hajviselet. Semleges számomra.
5/12 anonim válasza:
Erről a frizuráról mindig az jut eszembe, hogy kutya póznál a csuklómra tekerem és azzal húzom magamra a csajt :-P
6/12 anonim válasza:
Nem tartom igénytelennek, de ettől függetlenül nem tetszik
7/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,idétlen bocsi :)
8/12 anonim válasza:
Nekem sportosan es szexisen hat, de ha mindig igy hordana az nem tetszene. Csak alkalmankent. pl annal amit az 5. irt nagyon fekezni kene magam. :-D
9/12 anonim válasza:
Szerintem marha jó. :D Egy bizonyos hossz után meg nehézkes, ha nem így hordja a haját az ember lánya a hétköznapokban.
10/12 anonim válasza:
ez gyakorlatilag egy teljesen átlagos hajviselet, ugyanakkor nekem nagyon tetszik, kifejezetten! ilyenkor mindig elfantáziálok azon, hogy hátulról milyen jól meg lehetne húzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!