Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le saját magamat?
Kapcsolatban élek, nagyon szeretem a páromat, de az utóbbi időben nehéz időszakunkat éljük. Egyszerűen forr a vérem.. Hajt a kíváncsiság, csábítani akarok, elcsavarni más fejét, uralkodni felette az ágyban. A párommal ez most nem kivitelezhető. Nyilván nem akarom megcsalni, nm ezt tervezem, de megőrülök.
Hogyan győzzem le saját magamat?
Te tenyleg ennyire alszent vagy? Azt kerdezted, hogyan gyozhetned le ezeket az erzeseid. /arra mar kaptal valaszt, raadasul amit en irtam, valoban szakembertol jon/ Kozben az egyeb szovegeidbol kiderul, hogy te valojaban nem akarod legyozni, sot panaszkodsz, hogy a csavoddal megromlott ez a dolog. /ugye termeszetesen az o sara, ki mase/
Van a hapsidhoz kotodo erzelmeidnel erosebb 'erzesed' ami gyakorlatilag meg fuggetlen is a pasidtol, ez tobbsegeben egyeb ferfiakkal szokott osszefuggesben lenni. Bar nem zarom ki, hogy te magadtol vagy ilyen jellemtelen.
Megegyszer, a cimben szereplo kerdesed meg lett vaaszolva, mas kerdes, hogy te leginkabb mar az onigazolasokat keresed a kesobbiekre. Csumi es..
Szivesen.
csak azt tudom elképzelni, hogy valahogy átéltek együtt valami újat, izgalmasat. mint tánctanfolyam, sport, kalandpark.
én ma ezt tenném, ha győzném kedvvel/energiával. hasonló hleyzetben viszont elhagytam a barátom. nem másért. egyedülálló voltam utána jó darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!