Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném le saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném le saját magamat?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban élek, nagyon szeretem a páromat, de az utóbbi időben nehéz időszakunkat éljük. Egyszerűen forr a vérem.. Hajt a kíváncsiság, csábítani akarok, elcsavarni más fejét, uralkodni felette az ágyban. A párommal ez most nem kivitelezhető. Nyilván nem akarom megcsalni, nm ezt tervezem, de megőrülök.

Hogyan győzzem le saját magamat?

2015. dec. 11. 23:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ahogy, meg amit irkalsz, valoban majdnem biztos, hogy te ebbol a kapcsbol pattanni fogsz. Mar onmagaban rohejes, hogy csak azert mert a harom evbol 'egy ideje' valamivel rosszabb a szex minosege, mar a kapcsolat megszakitasanak gondolataval is eljatszol./annak ellenere, hogy azt hazudod, hogy szereted, dehat a vagyaid.../Itt valami nem kerek, es tippre nem a hapsiddal van a problema. Mivan azzal a szepfiuval, akivel nemreg megismerkedtel? :-) :-)
2015. dec. 12. 13:32
 22/26 A kérdező kommentje:
Te tényleg ennyire fogyatékos vagy?!
2015. dec. 12. 13:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Te tenyleg ennyire alszent vagy? Azt kerdezted, hogyan gyozhetned le ezeket az erzeseid. /arra mar kaptal valaszt, raadasul amit en irtam, valoban szakembertol jon/ Kozben az egyeb szovegeidbol kiderul, hogy te valojaban nem akarod legyozni, sot panaszkodsz, hogy a csavoddal megromlott ez a dolog. /ugye termeszetesen az o sara, ki mase/

Van a hapsidhoz kotodo erzelmeidnel erosebb 'erzesed' ami gyakorlatilag meg fuggetlen is a pasidtol, ez tobbsegeben egyeb ferfiakkal szokott osszefuggesben lenni. Bar nem zarom ki, hogy te magadtol vagy ilyen jellemtelen.

Megegyszer, a cimben szereplo kerdesed meg lett vaaszolva, mas kerdes, hogy te leginkabb mar az onigazolasokat keresed a kesobbiekre. Csumi es..

Szivesen.

2015. dec. 12. 13:50
 24/26 A kérdező kommentje:
Mit szívesen?! Mit köszönjek a megállás nélkül bullshiten kívül?! Ne írj többet, felesleges.
2015. dec. 12. 13:52
 25/26 anonim ***** válasza:

csak azt tudom elképzelni, hogy valahogy átéltek együtt valami újat, izgalmasat. mint tánctanfolyam, sport, kalandpark.

én ma ezt tenném, ha győzném kedvvel/energiával. hasonló hleyzetben viszont elhagytam a barátom. nem másért. egyedülálló voltam utána jó darabig.

2015. dec. 12. 14:26
 26/26 anonim ***** válasza:
brutalll barátunk sem a nőkhöz nem ért, sem a szexhez. A szövegértelmezés is nehézséget okoz, de lehet hogy ez csak empátia hiány. Ne törődj vele, kérdező, a gyakori már csak ilyen.
2015. dec. 12. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!