Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném le saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném le saját magamat?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban élek, nagyon szeretem a páromat, de az utóbbi időben nehéz időszakunkat éljük. Egyszerűen forr a vérem.. Hajt a kíváncsiság, csábítani akarok, elcsavarni más fejét, uralkodni felette az ágyban. A párommal ez most nem kivitelezhető. Nyilván nem akarom megcsalni, nm ezt tervezem, de megőrülök.

Hogyan győzzem le saját magamat?

2015. dec. 11. 23:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szerintem csald meg, derüljön ki, és küldjön el a fszba. Majdnem biztos vagyok benne, hogy a megcsalásig biztosan eljutsz. A többiben csak reménykedem.

Tipikus 21.századi női "probléma".

Szivesen

2015. dec. 12. 08:15
 12/26 anonim ***** válasza:

Mint ha csak magam olvastam volna vissza. Nekem is forr a vérem. Pontosan tudom, hogy hogyan érzel.

Rengeteget gondolkodtam ezen, hogy mi legyen. Végül arra jutottam, hogy az nem jó, ha saját magamon kell erőt venni, és saját magamat kell visszafogni.

Amire vágyon, az is én vagyok, és a vágyak már csak olyanok, hogy kell, meg akarom, és tenni szeretnék értük.

"Mindennek ellen tudok állni, csak a csábításnak nem."

Amikor ezt hallottam egyből megütötte a fülem. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, és magamon.

Miért kellene korlátok közé szorítanom magam? Vagy már most is korlátok közé zár a kapcsolatom?

Mivan? De hát ez nem jó, nem erről kellene szólnia. Szerintem.

Újra szabad szerettem volna lenni, ezért már ezen kezdtem el agyalni, hogy ezt hogyan tudnám megtenni.

Végül arra jutottam, hogy ezt meg kell beszélni a párommal, mert ellenben csak nőni fog bennem a belső feszültség és előbb utóbb olyat teszek amit nem fogok megbánni. (De őt megsértem és megalázom vele. Ezt pedig nem szeretném.) Vagy felrobbanok. :D

Végül a magamban lévő erőt, ami ahhoz kellett, hogy visszafogjam magam átcsoportosítottam, és pozitívan használtam fel.

Tudod mi a meglepő, ez a féktelennek hitt hatalmas belső erő, amit most te is érzel magadban, hogy hódítani akarsz...

Olyan picire összemegy, amikor jól kell felhasználni, hogy az valami hihetetlen.

Próbáld meg, hogy arra fordítod, hogy leülsz a pároddal szemben, és megbeszéled vele, hogy te másra is vágysz.

Mással is szeretnéd csinálni. Vadászni, és cserkészni szeretnél. :)

Hiszed vagy sem, én megtettem. És azóta maga vagyok a lelki béke, és harmónia.

És amit a vadászat izgalma okoz, azt hazaviszem, és otthon (is) felhasználom. :3

Tudod ha ezt a nyitott kapcsolat dolgot megtudjátok beszélni, és a vége (a végeredménytől függetlenül) nem tányérdobálás lesz vagy rosszabb esetben szakítás...

Akkor elmondhatjátok magatokról, hogy a kapcsolatotoknak van értéke, és jelentősége. :)

/Egy szabad Férfi/

2015. dec. 12. 08:46
 13/26 anonim ***** válasza:

A kèrdès feltevèse sajnos igazolja a valósàgot tehàt nem kell gèniusznak lenni hogy kitalàljuk hogy Abban a kultúrában és szocializációs környezetben, amiben mi itt Európában élünk, nem fér bele az átlag ember erkölcsi értékrendjébe egy ilyen eset felett komolyabb következmények nélkül eltekinteni. Ha ettől eltérő felfogása van valakinek, vagy intelligenciának, hanem devianciának számít. Hála istennek, a törzsközösségi társadalom színvonalát itt Európában sikerült kinőni, és ez együtt jár olyan hátrányokkal, hogy bizonyos viselkedésformát a többség nem fogad el természetesként.De minden esetben segiteni kell az arra ràszorulóknak hogy ne èrezzèk elveszetten magukat ebben a rohanó vilàgban a tàrsadalom kivetett perifèriàkban ahol szemet becsukta tovàbb lèpnek segitsèg nèlkül az arra ràszorúloknak. A felesèggel vagy adott esetben férjel meg kell értetni vagy tudatni hogy hibàzott rossz làtoszögben közelítette meg az adott felmerült kèrdèst mert tèves meggyözödèsböl negatív konzekvenciàt vont le amivel rossz irányba terelte az adott kèrdèsre a vàlaszt Segítsünk egymàsnak hogy màsok is segítsenek nekünk es segítsünk az ilyen partnereknek, hogy felfogjàk megërtsèk àtèljëk a dolog súlyàt hogy pozitívan àlljanak a dolgok súlyàhoz ha szèp szóval nem akkor tetlegessèggel ès erőszakkal kell tudatosítani visszavezette a kőkorszaki módszerekhez a meggyözès fizikai tetlegessèfre való befolyásolt akaratànak a kivitelezèsèhez! Emlèkezzünk hogy ez törtènt velünk amikor kicsi gyerekek voltunk ès a szülő tettlegessègre fordította azt hogy valamire meg győzzön bennünket! Megvert hogy jobb belàtàsra bírjon győzzön meg mint elfajult elgazemberesedett gyermeket! Ezt kell most elkerülni ès az indulatokat visszafolytani hogy az ingereket megtartóztatàssal vissza kell fogni elvègre emberek vagyunk nem âllatok...ha fickós vagy nyúlj magadhoz ha màshoz nem tudsz de ne őrölnek a màsikat ebben a társadalmi szituàcióban hogy neki fájdalmat okozol. Ha adódik rà alkalom tedd meg mert szereted de nem vagy a sajat magad megrontója ellensége hogy megvont magadtól azt amit a szervezeted kivan ..ne felejtsd hogy a màsvilàgon minden kihagyott alkalmat ami lehet bármi egy lottó be nem dobása vagy randevú kihagyása vagy egy ima nem elmondása vagy nem megyek messzire egy alkalmi kapcsolat (dugâs ) kihagyásán az orrod alá fogjátok tolni és képzeld megjelensz az Úr előtt a màsvilàgon és oda fogjak lökni hogy ekkor akkor ezt meg azt kihagytad nem tetted meg ês akkor emlékeztetnek hogy akkor ott 2015 Ben december tizenhatodikán lett volna alkalmas a postással paràználkodni te meg kihagytad na akkor bünhödnöd kell..ezt ne akarjak es ha bejön valami akkor legyél erős es tedd meg amit a test kivan es engedd el magadat n

A kèrdès feltevèse sajnos igazolja a valósàgot tehàt nem kell gèniusznak lenni hogy kitalàljuk hogy Abban a kultúrában és szocializációs környezetben, amiben mi itt Európában élünk, nem fér bele az átlag ember erkölcsi értékrendjébe egy ilyen eset felett komolyabb következmények nélkül eltekinteni. Ha ettől eltérő felfogása van valakinek, szülőnek vagy gondviselőnek hogy ellenzi a ló tartàsàt az nem jóságnak, vagy intelligenciának, hanem devianciának számít. Hála istennek, a törzsközösségi társadalom színvonalát itt Európában sikerült kinőni, és ez együtt jár olyan hátrányokkal, hogy bizonyos viselkedésformát a többség nem fogad el természetesként.De minden esetben segiteni kell az arra ràszorulóknak hogy ne èrezzèk elveszetten magukat ebben a rohanó vilàgban a tàrsadalom kivetett perifèriàkban ahol szemet becsukta tovàbb lèpnek segitsèg nèlkül az arra ràszorúloknak. A szülővel vagy gondviselő el meg kell értetni vagy tudatni hogy hibàzott rossz làtoszögben közelítette meg az adott felmerült kèrdèst mert tèves meggyözödèsböl negatív konzekvenciàt vont le amivel rossz irányba terelte az adott kèrdèsre a vàlaszt Segítsünk egymàsnak hogy màsok is segítsenek nekünk es segítsünk az ilyen szülőknek is hogy felfogjàk megërtsèk àtèljëk a dolog súlyàt hogy pozitívan àlljanak a dolgok súlyàhoz ha szèp szóval nem akkor tetlegessèggel ès erőszakkal kell tudatosítani visszavezette a kőkorszaki módszerekhez a meggyözès fizikai tetlegessèfre való befolyásolt akaratànak a kivitelezèsèhez! Emlèkezzünk hogy ez törtènt velünk amikor kicsi gyerekek voltunk ès a szülő tettlegessègre fordította azt hogy valamire meg győzzön bennünket! Megvert hogy jobb belàtàsra bírjon győzzön meg mint elfajult elgazemberesedett gyermeket! Ezt most haladèktalanul vissza kell fordítani tanulva a korábbi esetből ès emlèkeztetni hogy te mondtad ezt te tanitottâl erre akkor most en is alkalmazók az agresszív hozzà àllasodat es te is bünhödj. Majd egy bokànrugàs vagy arconcsapàs mozdulatàval hogy az orràn életedben a vër távozunk a helyszínről hogy most adok elèg időt hogy elgondolkozz a törtènteken e vàlltoztassàl a hozzà àllàsodon mert emlèkeztetni szeretnèlek hogy majd a te sajà unokâddon fogom megbosszulni a te mostani negatív hozzà àllasodat a lóval kapcsolatban......majd diszkrèten ajtó becsapodàs után tàvozol a helyszínről. Igen ez a gondolkodás emel fel hogy ki âlj magadèvà ès ne hagyd magad kihasznàlni ès befolyásolni ! Mert nem kopik el semmi es amiről nem tudunk az nem fáj amit a te hüsèges párod is tud annak dacára hogy szeret tèged de ő is emberből ês vérből van neki is vannak èrzèsei ha merevedése van neki is le kell vezetnie a feszultsèget ...ez lebegjen a szemed ês nemi szerves előtt ! Sok sikert

2015. dec. 12. 09:11
 14/26 A kérdező kommentje:

Húú köszönöm a sok választ.

"Tipikus 21.századi női "probléma""

Mármint az hogy vannak vágyaim? Könyörgöm, nem gyilkoltam meg senkit, csak érzek valahogy. Gondolod, hogy ezt csak úgy ki lehet kapcsolni? Ennyire ne legyél már idióta..

A nyitott kapcsolat gondolatáig még nem jutottam el, mert örülnék ha ezeket a dolgaimat újra a párommal élhetném meg. Próbálkozok, hogy ez így legyen, de egyre nehezebben bírom. A szakítás nem opció egyelőre, mert szeretném megoldani a problémáinkat.

Mindenesetre köszönöm a tanácsaitokat, igyekszem megoldani magam a dolgot, illetve sok beszélgetéssel, a gondolataim megosztásával előrébb vinni a dolgot, hátha egyszer sikerül komolyan vennie. :)

2015. dec. 12. 11:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha mindössze 3 éve vagytok együtt, de már olyan problémáitok vannak, hogy dolgozni kell a kapcsolat több aspektusán és jelenleg hozzád sem ér, akkor én ennek az egésznek nem sok jövőt jósolok. Át kéne gondolnod, hogy mit is akarsz mert amíg nincs gyerek stb, könnyebben léphetsz.
2015. dec. 12. 12:17
 16/26 anonim ***** válasza:
Tipikus 21.századi női probléma? A férfiak életében az elmúlt évezredekben ez volt a központi probléma. Erről szól a világirodalom nagy része is. A nők most lettek szabadok és most merik megélni saját magukat.
2015. dec. 12. 12:20
 17/26 anonim ***** válasza:

Termeszetesen ertheto, hogy vannak szexualis teren'vagyaid' az a nem ertheto, hogy ezt minden aron meg akarod valositani. Ugyanis ez a felfogas tokeletesen alkalmatlanna tesz a monogam kapcsolatra, ami reszben arrol /is/szol, hogy a szexualitast egy emberrel eled meg, es n+1 el, aki, vagy ami utan epp vagysz.

Az utolso bikkffeministának meg: jah igen, mert a ferfiak 10ezer eve orba szajba kefelnek a nok meg nem... /beszrok milyen eszkombajnok szaladgalnak a vilagban/

Ja a kamuzos mumajer pin.vadaszt meg megkerem ne fenyegetozzon mar privat uuzenetekben...

Szivesen

2015. dec. 12. 13:02
 18/26 anonim ***** válasza:
*NEM n+1...
2015. dec. 12. 13:04
 19/26 A kérdező kommentje:

Azzal nem értek egyet, hogy ha már 3 év után ilyen gondok vannak, akkor hagyni kell a francba. Volt olyan ismerősöm, akinél 1 év után jött egy nehéz időszak, de nem adta fel, mert úgy érezte ezért harcolni kell. A kapcsolatuk jobb, mint valaha..már 12 év telt el azóta.

Nagyon egymásra találtunk a párommal és harcolni akarok ezért. A 3 évet pedig mi nem 3 évnek érezzük, hanem sokkal többnek. Vannak problémáink, most leginkább szexuális téren és meg akarom oldani.

És igen, mindenképp meg akarom élni a vágyaimat, ezért akarom helyrehozni a kapcsolatot, hogy ezt újra vele tehessem meg. Tehát szó sincs arról, hogy ezzel a hozzáállással elutasítanám a monogám kapcsolatokat.

Viszont továbbra is fennáll, hogy egyre nehezebben bírom, hiába akarnám én ezt csak a kapcsolatomon belül.

Na mindegy.. hasznos tanácsot már kaptam, köszönöm őket, többet nem magyarázkodok. Aki meg akarta érteni, az már megértette.. Másnak meg felesleges irkálnom.

2015. dec. 12. 13:16
 20/26 anonim ***** válasza:

Van egy szexualpszichologus ismerosom, o egyszer azt mondta, hogy a szexualis fantazia es /vagy vagy nem azert van, mert mindenaron meg kell elni. Sot sok esetben maga a szexualis kepzelet sok esetben izgatobb, mint ugyaz realizalva.

Ha belegondolsz, ezt nem is annyira nehez belatni felnott fejjel. Ugyanis rendkivul gyerekes az a gondolat, hogy 'minden kell' barmi is forduljon meg a fejedben. Attol, hogy a 8 eves juliska elmajszol egy kindertojast, es arrol almodik, barcsak lenne belole egy kamionnal, es fejestugorhatna benne, meg baromira belefulladna, ha egyszer lehetosege lenne ra.

Meglehetosen problemas szerintem, amikor a nok panaszkodnak a keves szex miatt. /volt egy nomfoman csajom, tudom milyen/ ugyanis nem veszik figyelembe, hogy a szexualis kepesseg a ferfiaknak erosen hataros. A noknel meg gyakorlatilag hatartalan.

2015. dec. 12. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!