Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy nő cigizik?
Személyes történet:
Nem szeretem a dohányosokat. Amennyire lehet, nagy ívben kerülöm. Ha megismerek egy nőt és ő többet akar, én is el tudnám képzelni, de közben kiderül, hogy dohányzik akkor én nem ultimátumot adnék. Ezt én nem így hívom. Akkor elmondanám neki, hogy én allergiás vagyok a füstre, illetve annak valamelyik összetevőjére. Fél órán belül elkezdek viszketni tőle és ha nem mosom le akkor kiütéses is lehetek. Úgy érzem mintha 200 éves lenne a bőröm, a szemem begyullad tőle és ha nagyon durva a helyzet akkor levegőt sem kapok normálisan. Szóval akkor döntse el, hogy kínozni akar, szeret annyira, hogy leszokik, megérti ha emiatt nem akarok komolyabb kapcsolatot vele? Számít neki annyit a saját egészsége mint az enyém?
Szerintem meg kéne már érteni a 21. században, hogy ez minden csak nem egészséges és semmi haszna nincs. Azt a pénzt ráadásul el lehet szórni másra is. A keresztapámnak végignéztem a haláltusáját.. áttételes tüdőrákja lett de még akkor sem szokott le. Ott voltam amikor meghalt. Az egyik legjobb tanárom ette a cigit. Amikor elhagytam a sulit, rá pár hónapra tüdőrákot találtak nála. Kivették a fél tüdejét. Egyből leszokott. Már jobban van. Nem hiszem el, hogy ez kell az embernek.
pasiként elég erős dohányos vagyok. a teljes baráti köröm is az. s én egy cigiző lányt kerestem mindig. mégis is nem bagozó lányba szerettem bele. Akit nem zavart h cigizek. S tök jól megvagyunk. Tud cigit tölteni és tényleg érdekli a cigi olyan szempontoból h ez miért jó. de semmi pénzért nem gyűjtana rá ezért tisztelem. s tisztelem h elfogad engem a szenvedélyemmel együtt
20F
A barátomat nem zavarja, mondjuk Ő kocadohányos az tény és való, velem ellentétben.
Embere válogatja.
nálam kizáró ok
körülöttem mindenki dohányzik, de szó szerint mindenki (na jó a kutya meg a macska [még] nem :D)
én nem dohányzom és nem is jönnék össze dohányzó lánnyal
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!