Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire taszító, ha egy lány...

Mennyire taszító, ha egy lány néha-néha cigizik?

Figyelt kérdés
kérlek a korotokat is írjátok le,előre is köszi:)

2015. máj. 30. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Hát, ha rendszeresen dohányzik az eléggé taszító, ha csak nagy ritkán alkalmanként az még elmegy. 19/F
2015. máj. 30. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavar ha egy lány rágyújt. Kis túlzással mondhatom, hogy számomra "előny" is, mert én is dohányzom hétvégente.

Csak az nagyon gáz, ha kb 15 évesen csinálja, vagy ha terhes, vagy a gyerek mellett.

F18

2015. máj. 30. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez egy erősen szubjektív dolog. Én magam "partydohányos" vagyok (utálom ezt a szót... szóval csak akkor szívok, ha iszom - és nem vagyok alkesz :)) , és egyáltalán nem zavar, ha egy lány is rágyújt néha, sőt, tulajdonképpen, még kedvelem is, ha egy lány ilyen, lazulósabb típus, meg az tökjó, ha van kivel kimenni rágyújtani.

Tök más a helyzet, ha egy lány rászokik, és rendes dohányos. Ezt is azért lehet többféleképpen csinálni. Ha a lány igényes, és minőségi drága cigit szív, és azért még nem láncdohányos, és ügyel a külsejére (fogak, köröm, illat) akkor tulajdonképpen nem taszít egyáltalán. De azért nem jönnék vele össze hosszútávon, egész egyszerűen azért, mert zavarna h mindig cigizik, sajnos. Ez egy szubjektív dolog.

A másik eset amikor dohányos a lány, de ezt sikerül olyan igénytelen módon kiviteleznie, hogy szinte bűzlik a szája/keze/bőre az olcsó bagótól, a körme sárga, és még sorolhatnám. (Mindemellett lehet tök igényes, bombanő is.) Hadd ne mondjam, mennyire taszító ez.

Esetedben tehát semmi gond (persze a vaskalapos konzervatív fiúk majd kiakadnak rád, de ne is törődj velük - ők nem tudják élvezni az életet, és azt se szeretik, ha más meg igen), csak arra ügyelj, h ne szokj rá.

22/F

2015. máj. 30. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:

a partnertől függ. nyilván egy nem dohányzó srácnak taszító, bár vannak kivételek, de egy dohányosnak nem.

25L, dohányzó

2015. máj. 30. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

Zavaró. Ha rendesem szívja akkor csak simán hülyének gondolom. Ha csak "party-dohányos" akkor még hülyébbnek :) Akkor már inkább szívná rendesen.

22f

2015. máj. 30. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha épp dohányzik, kerülöm, mert nem bírom a füstöt, és alapból nem dohányzó lányt kerestem. De ugyanúgy ember, mint a többi.
2015. máj. 31. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!